הדמות האהובה

themominit

New member
גם לדעתי זה לא צביעות אבל- ../images/Emo58.gif

תחשבי שאם סנייפ היה בחיים, הוא עדיין היה שונא את הארי. בכלל הוא בן אדם ממורמר, נותר טינה , לעגן, לא יודע לתת כבוד לתלמידים שהם לא דווקא מסליתרין ואם תסתכלי איך הוא התייחס לנוויל, זה היה פשוט מרושע ואכזרי מצדו להיטפל לחלש ביותר בכיתה. במקום להיות מורה ומחנך נורמאלי שהמטרה שלו היא לתת דוגמא הוא העדיף להשליך את כל טראומות העבר שלו מג'יימס וסריוס על התלמידים שלו כמו נוויל והארי. ...יש עוד הרבה דוגמאות , ואם כל הסיפור החיים הטראגי שלו שאני בהחלט לא מזלזלת ומאוד מרחמת עליו- אם הוא היה נשאר בחיים לדעתי הוא גם לא היה מרוצה מהמחווה ה"קטנה" שנתן לו הארי. הוא היה ממשיך לשנוא אותו באותה המידה. בתור דמות- הוא דמות מצויינת. אבל בתור בנאדם- אם כל מה שעבר , לא הייתי רוצה לפגוש אותו.

וולפהרט

New member
אני יודעת שהוא לא בן אדם טוב

אבל הוא תמיד גורם לי לצחוק, במיוחד כשהוא מתעלל בכולם אני אוהבת אותו בגלל התרומה שלו לספר

Helen77

New member
אני מאז ומתמיד אהבתי את סנייפ !

מהספר הראשון !!! לאורך כל הדרך !

tamar05

New member
רון../images/Emo99.gif ודמבי

והארי. יש עוד מלא כמובן.

Up To No Good

New member
זה לא שאנחנו אוהבים את האישיות של הדמות,

זה איך שהיא בנויוה/כתובה/מתוארת, והרעיון של הדמות בכללי. לפחות אני ככה, אני לא יודעת לגבי אחרים. את אמברידג' אני באמת לא מבינה איך אפשר לאהוב
. אבל אם תסתכלי על בלטריקס, תראי שהיא פשוט דמות מעולה! היא משוגעת על כל השכל ונוראית, ופשוט כתובה מעולה. :]

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifוואי.

אני לא מבינה את התופעה הזו, של אנשים שאוהבים את הדמויות הכי רעות, חסרות רחמים, וחסרות משו-טוב-שאפשר-למצוא-בהן בסידרה. כלומר, למה לעזאזל שמישו יאהב את אמברידג'? יש איזה סיבה הגיונית? או אנשים שאוהבים את בלטריקס - חוץ מזה שהיא דמות הכרחית לסיפור, אי אפשר ממש לאהוב אותה, כלומר, ראבק, היא רצחה את סיריוס! וגם, באופן מסוים, את ההורים של נוויל! אני באמת לא מבינה את זה.

Stinki Winki

New member
הדמויות הרעות עושות את הסיפור

ואין מה לעשות נגד זה. הן בד"כ כתובות הכי טוב, לא קיטשיות עד בחילה, ואירוניות להחריד (ככה שלי אישית ממש כיף לקרוא עליהן או דברים שהן אומרותD:) זה לא שאם הייתי מכירה מישהו כמו וולדי הייתי אוהבת אותו (כנראה לא הייתי נשארת בחיים מספיק כדי שזה יקרה); אבל הוא מצויין מבחינה ספרותית. את אמברידג' אני אישית לא סובלת כי היא מגעילה אותי, ויותר מדי רעה מושלמת.|: אין תיאור של *למה* היא כזאת, והסיבה היחידה האפשרית היא שזה כדי למצוא חן ולהתחנף לפאדג'/שר הקסמים הנוכחי, וזאת סיבה מגעילה, לא מעוררת אמפתיה. (היה לי היום מבחן בספרות, לכן החפירות על דמויות וכתיבה
)

../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

וולדמורט
. דמות מעולה. וטום רידל עוד יותר
(אני מוצאת את עצמי מתייחסת אליהם כלשתי דמויות שונות
)

light angel

New member
לופין

תמיד רגוע, תמיד לוקח ברצינות את מה שיש לקחת ברצינות, תמיד יש לו תשובות לשאלות הקשות, לא חד חידות כמו דמבלדור, צנוע, נחמד, משתדל לראות את הטוב שבכל אדם. החיסרון היחיד שלו הוא שהוא מוריד מערך עצמו יותר מדי.

למעלה