הדמויות של חואן מירו

Little P

New member
הדמויות של חואן מירו

שלום, אני עושה עבודה ללימודים בה אני צריכה להכין את הפסלים של חואן מירו בגודל של 100 - 160 ס"מ + - חשבתי לעשות את הדמויות עם רשת לול ועליה עיסת נייר. אני אשמח לטיפים והוראות שימוש בנוגע לחומר זה היות ומעולם לא יצא לי לעבוד איתו. צרפתי גם תמונה של אחד הפסלים שלו כדי שתדעו בערך על מה מדובר. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל :) נופר

50מרלין

New member
שלום נופר....תכיני את השלד מרשת,,,תעצבי לפי

הצורה ותניחי על הרשת עתון טבול בדבק פלסטי ותחכי ליבוש,,,לאחר היבוש תחליטי אם ברצוהנך להניח שכבה נוספת של נייר ולצבוע או להניח עיסה על הרשת

היי נופר

מאחר ואני לא עובדת עם רשת - אתן לך את הרעיון שלי לקחת קרטון גלי כפול של טלויזיה מקרר וכו - לצייר על הדופן את קווי מתאר של הפסל (ואז לצייר שני סמ פנימה) ולחתוך את הקו הפנימי - הסיבה היא שאחר כך הפסל יגדל וישמין בעקבות הנפח של העיסה. - עכשיו את הנפח של הקרטון השטוח צריך להתחיל למלא - את זה הייתי עושה בבקבוק פלסטיק - לא הייתי כותמת את ראשו ואת בסיסו - וחוצה אותו לאורך כך שתוכלי להדביק חצי בחזית הקרטון וחצי בגב הקרטון - כך עולה על הרגליים ועל הידים - את גוף העבודה אפשר למלא בבקבוק גדול יותר - מרכך כביסה וכו - ושוב אותה טכניקה של כתימת ראש ובסיס הבקבוק וגזירה במספריים לאורכו כך שתנצלי את כל גובה הבקבוק - את ההדבקה של הבקבוקים לבסיס אפשר לעשות עם דבק חם. לדחוס עיתונים מכווצ'צים לחללים שבין הבקבוק לקרטון. ראש הייתי חותכת קלקר ושוב מצמידה קדימה אחורה. עכשיו נותן רק למלא מרווחים וחללים קטנים שנוצרו - כמובן הכל דבוק חזק מסקינגטייפ . זהו עיסה איכותית וצבע. כיף של עבודה. בהצלחה ותשתפי בתוצאות - אחרת נתעצבן. סתם.

למעלה