הדמויות והאצולה

Dror Bar

New member
הדמויות והאצולה

האם במהלך המשחק/מערכה הדמויות התידדו עם האצולה בעולם, או אולי אפילו הפכו להיות אצילים.? האם הם השתמשו בכוח שהתואר נותן להם בשביל לכפות רצון על אחרים או לקבל משהו שהם רצו? האם הם קיבלו תפקידים בחצר של דוכס/ מלך/ נסיך/ כדומה ונאלצו להפסיק את חיי הנדודים או אולי הם הפכו להיות בעלי החצר? איך זה השפיע על הדמויות? נראה לי שלאחר שהם הופכים להיות בעלי תארים המערכה הופכת להיות יותר פוליטית דבר שקצת קשה לי לדמיין( אני לא כל כך מבין מה יהיה במערכה פוליטית כאילו ישלחו אותם לעשות שלום אז הם יצטרכו לשכנע מישהו?) אבל לעומת זאת להוביל את צבאות הממלכה לקרב יותר מתאים לי. איך הדברים התנהלו במשחקים שלכם בתור מנחים ושחקנים?

DDN

New member
תשובה מפורטת יותר תגיע בערב

(כשאני אגיע לענות סופסוף לדיון שעצמי פתחתי) בכל מקרה, מה קשה לדמיין? ישנם דברים חוץ ממלחמות במשחקי תפקידים. מה עם תככים בחצר נגד בני אצולה אחרים שרוצים לגנוב לך את האדמה? מה עם חיזור אחרי הבת של הקיסר, ומה קורה שהיא דווקא אוהבת את הגנן (וזה לפני שהטרולית מכשפת אותו). בנוגע לשלום - כן - לטווח בין שני הצדדים: הרפתקאה דיפלומטית, שבה כישורי הדיבור והשכנוע של השחקנים הוא הגורם להצלחה. המשך, בערב.

Sabre Runner

New member
"לטווח בין שני צדדים..."

"צד א'; 33 מעלות ימינה, שיפוע עליון 45 מעלות. פגז נפיץ אחד ושלוש חבילות חנ"ה, אש. צד ב'; 15 מעלות בועה למעלה, מהירות ל-15 קשר, שגר צינורות 2 ו-4." * שריקה ארוכה * "!Oh, you sank my battleship"

Dror Bar

New member
אבל

כאשר יש תככים או שאתה רוצה לחזר אחרי בת הקיסר זה בעצם משחק יחיד לא? ובטיווח קשרים בגלל שאתה השה"מ אתה מחליט אם הוא השתכנע או לא ? אז בעצם מה הרעיון, שהם יביאו לך טיעונים משכנעים?

DDN

New member
אבל מה?

תככים/חיזור - לא בהכרח. אם הדמויות הן חברות, הן ירצו לעזור לחבר בצרה, ו/או שישלם להם כסף. כמו כן, זה לא חייב להיות חיזור שלו. יכול להיות שהדמויות נתקעו בין תככים של אצילים אחרים ויש להם כאן עבודת בילוש כלשהי. בנוגע לטיווח קשרים - הרעיון הוא שהם יתאמצו וימצאו טיעונים משכנעים. לא יגלגלו את זה, ישחקו את זה. כמו שיכולה להיות כאן תת הרפתקאה: הנאזרי והגוגול מסוכסכים כבר הרבה שנים. הממלכה ממנה באה הדמויות רוצה את האדמנטיום שיש במכרות של הנאזרי ואת הקריסטלים הקסומים מאדמת הגוגול. כמו כן, האומה האורקית מאיימת על הממלכה מהצד השני. מה הפתרון המתאים ביותר? לעשות שלום בין הנאזרי והגוגול, וליצור איחוד בין הממלכות מול האומה האורקית. אולי בכלל יגלו שהאורקים בחשו בקדירה שם, וניסו בכוונה ליצור סכסוך, כדי שיוכלו לתקוף מדינות בודדות? יש לך כאן משהו שיכול להיות בלשי/פעולה/מתח או שילוב של הרבה דברים. או הפתרון הנחמד שיכול גם להיות - להמציא את הראיות, כדי לגרום להם לשלום ולהתאחד נגד האורקים. זה אמנם לא ישר, אבל הרבה אומרים שהמטרה מקדשת את האמצעים. . ..

ogmios

New member
ומה רע במשחק יחיד?

אז סר דולאק רוצה לחזר אחרי הנסיכה - שיבושם לו. בינתיים שיילוק מנסה למכור את נחלת אבותיו במחיר שערורייתי לאציל שאדמתו גובלת בשלו וזוג הזווטנים מצליחים להסתבך בכל צרה אפשרית בזמן שהם מנסים לגנוב את המתכון לעוגת הגזר הקיסרית. כל עוד אתה משאיר לכל שחקן את חמש דקות התהילה שלו, אין מניעה שהדמות שלו תנסה לקדם את ענייניה הפרטיים.

למעלה