משפט מאפיין: שד הקריוקי שעוזר לאנשים, ערפדים ושדים כשהם שרים במועדון, חובב מוזיקה ותמיד יש לו משהו שנון להגיד. ציטוט נבחר: Cordelia: Oh. Baby. (Removing gag) Are you okay? The Host: (Looking at the Grusalug) Not as good as you obviously. (Cordelia laughs) Should I call them back? You could borrow the cuffs. הקרב הכי טוב: לא נראה לי שיש, הוא לא אוהב אקשן.
משפט מאפיין: טיפשה אבל מצחיקה. אני חושבת שהמשפט שהכי מאפיין אותה זה המשפט שבאפי אמרה לה ב"The real me": Buffy: Harmony, when you tried to be head cheerleader, you were bad. When you tried to chair the homecoming committee, you were really bad. But when you try to be bad, you suck. ציטוט נבחר (לספייק): Harmony (pretending to be Buffy): Ooh, I´m gonna stake you! I´m coming after you, you bad, evil vampire! And I´m gonna slay you! I´m sneaking up, and I´m gonna stake you so much with my slaying powers that I have because I´m the chosen (Spike interrupts by pouncing on her passionately.) הקרב הכי טוב: שוב, הקרב עם זאנדר ב"The initiative".
משפט מאפיין:הקוטלת הראשונה..פארית וקדומנית(לי היה לי משפט מאפיין יותר טוב!) ציטוט נבחר:"death is your gift" קרב: היחיד.. ב"restless" במדבר בחלום של באפי..
החברה ה"סקס" של ג´יילס(לפי הגדרה של אניה אני חושב..) שהופיעה בשךושה פרקים בלבד בעונה ברביעית קרב.. אין לה.. וציטוט.. די היה קשה לבחור ציטוט של משהי שהופיעה דמות נורא משנית בשלושה פרקים (ובאחד מהם היא בקושי מדבר.. ובשני רואים אותה בדיוק לחמש דקות.. אז..) אבל בכל זאת הבאתי ציטוט שלה: Rupert, is this Bleu cheese or is it just cheese that´s gone blue? אל תשאלו אותי למה זה פשוט המפשט הראושן שהיא אמרה..
שהאוליביה הזאת השתתפה רק ב3 פרקים,בלי להזכיר אותה כמעט- לא הראו איך היא פגשה את ג´יילס,היא פשוט הופיעה פתאום משום מקום, וזה היה ברור שהיא החברה שלו. בנוסף,היא בקושי הוציאה שני משפטים מהפה... אבל-אם זה כולל ספויילרים,תתעלמו.