הדמויות - באפי

14מתן

New member
ווילו....

אפיון : הדבר הכי טוב שקרה בטלוויזיה ציטוט : mom, buffy, tara waa קרב : בtwo to go ו grave (פעם עם באפי ופעם עם ג´ילס כי זה בהמשכים כזה...)

Schnickelfritz

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אהבתי את הציטוט

Buffy1

New member
זאנדר ../images/Emo151.gif ../images/Emo8.gif

משפט מאפיין: הבחור ה"רגיל" בחבורה בלי כוחות מיוחדים, חבר נאמן ומהווה אתנחתא קומית הרבה פעמים. ציטוט נבחר: "Xander: No, we´re not going to (imitates Dracula´s accent) leave you. And where´d you get that accent Sesame Street? One, two, three — three victims. Mwah, ha, ha, ha!" הקרב הכי טוב: הממממ... לא היו לו כל כך הרבה קרבות... אני חושבת שהקרב הכי טוב שלו היה ב"Halloween" בתור חייל.

ד י י ז י

New member
אני דווקא חושבת שהקרב הכי טוב זה..

עם הרמיוני.. אני לא ממש זוכרת באיזה פרק , אבל זה היה בעונה הרביעית..

talrv

New member
4X07 היוזמה..

קרב מצויין!!!!!! ולזאנדר יש כל כך הרבה ציטוטים מדהימים (לדוגמא הציטוטים בחתימה שלי ובחתימה של geek stink breath - אני מקווה שרשמתי נכון, כי זה היה מהזיכרון שלי..), אבל המשפט הזה פשוט גרם לי לפרוץ בצחוק מהדהד בכל פעם שאני שומעת אותו, הוא עשה את זה כל כך טוב!!

bewiched

New member
המישפט זנדר זה:

"i laough in the face of danger, then i hide till it goes away" זה בחטימה של מישהו כאן לא?

אוז

אוז:הקול בחבורה שמנגן בגיטרה מאופיין על יד משפטים קצרים ציטוט:נתקוף את ראש העיר בחומוס... רק שומר על העניינים בפרספקטיבה הקרב:כשהוא זאב נגד בארוקה מגן על ווילו

14מתן

New member
טארה...

ציטוט : im under ur spell... קרב : שגלורי חושבת שהיא the key ותופסת אותה בפארק - זה לא קרב אבל נגיד

WillowFreak

New member
טארה מקליי... ../images/Emo58.gif

אהובתה הנצחית של ווילו. מתה בזרועות ווילו בסוף העונה השישית...
(למה
) קרב : בפרק בו באפי קמה לתחיה כהשד האפנוען ניסה לפגוע בווילו טארה הרגה אותו עם גרזן... ציטוט : "!!! Nobody messes with my girl" ו- (ראה חתימה)

למעלה