הדמויות - באפי

Buffy1

New member
אנג´ל ../images/Emo11.gif

משפט מאפיין: הערפד עם הנשמה והמצפון, מסתורי, אפל, סקסי.
ציטוט נבחר: Angel: Forever. That´s the whole point. I´ll never leave. Not even if you kill me. הקרב הכי טוב: שוב, קרב החרבות עם באפי בהתהוות 2.

14מתן

New member
אנג´ל

משפט מאפיין : באפי... ציטוט : באפייייי (בקול מסכן וחסר כישרון למשחק) וקרב : שבאפי הורגת אותו...

mscooter

New member
אתה בושה לשם שלך (שבמיקרה הוא

גם שלי) אתה יודע?? ANGEL N... איפה אתה? אין לי כוח אפילו להתחיל פה שירשור עצבים

ANGEL N

New member
מתן אחי תזהר להגיד דברים כאלה כאן!

גם לערפדים עם נשמה יש גבול, כן. ררררררררררררררררררררר. סתם אחי תחשוב מה שבא לך רק קשה לי להאמין שמשהוא שאוהב את הסדרה הזו לאאוהב את אנג´ל. הרי הוא הנשמה של הסדרה הזאת, הדמות הכי מעניינת ועמוקה. אני חושב שזו הדמות הכי יפה בטלויזיה. ות´אמת אם אתה לא אוהב את אנג´ל אני חושב שאתה לא ממש מבין את הסדרה, אבל שטויות

14מתן

New member
נכון...

מה זה קשור לבין זה שאני לא אוהב את אינג´ל אז אני לא מבין את הסידרה או מה שלא אמרת ?! בוא אני יסביר לך את זה ככה אם הוא יבוא לארץ ויהיה מפגש מעריצים או משו כזה אני יבוא או למשל הוא היה בהייפ ורשמו אז השתדלתי לראות אבל עדיין בסדרה עצמה אני חושב שהוא לא משו... אני אוהב אותו רק שהוא רע אבל עדיין בלי להשתגע... אבל רק שתדע שווילו לילו הכי שווה !

mscooter

New member
יש לך בכלל מושג על מה התרגזתי?

אני יגיד לך (מתן14) !!!"הוא סתם"!!! "חוק העלבת דמויות" - אם כל הכבוד... אתה לא יכול לזרוק לאויר "הוא סתם" ולצאת מזה בלי להעליב פה אף אחד... מצטער אבל זה החוק. אולי תפרט, באיזו דרך הוא בדיוק "סתם"?

Idomania

New member
פיית..

משפט מאפיין: קוטלת פסיכופטית לגמרי (לפני "השינוי" באנג´ל..)ואחת בדמויות הכי יפות בסדרה.. ציטוט נבחר:"five by five" קרב: נגד באפי בGraduation Day, Part One בסוף הפרק..

btvs

New member
פיית

משפט מאפיין: עושה מה שברש שלה. ציטוט: want,take,have! (או משהו כזה) קרב:בסוף העונה הרביעית כשהיא ובאפי נלחמות בכנסייה

למעלה