הדמויות - באפי

מתן14- זה כן ספויילר.

אתה הבאת ציטוט מפרק מסויים מהעונה השישית. זה ספויילר. תמים, אך ספויילר. ואם נתחיל להיכנס לאיזה ציטוטים הם ספוילריים ואיזה לא, לא נצא מזה, אז פשוט מאוד, ציטוטים מהשישית או השביעית הם ספויילרים. לסמן ספויילר. ואל.

t i n k

New member
ג´ויס

ה"קרב" הכי טוב שלה היה בפרק של אסיפת ההורים בבית הספר כשהיא מכה את ספייק בגרזן :"תעזוב את הבת שלי...". והקטע הכי חמוד שלה זה עם ספייק כשהוא חוזר לסאניידל והיא מכינה לו שוקו עם מרשמלו...

זוהר פ

New member
ג´ויס

האימא של הקוטלת, שכבה עם גיילס, ומתה לנו את המוות הכי טראגי שנראה בזמן האחרון בטלוויזיה

זוהר פ

New member
דון

משפט מאפיין: המפתח שכבר לא פותח כלום שנוצרה כאחות לבאפי ציטוט נבחר: is this my blood הקרב הכי טוב: כששברה לבן אגרטל או משהו על הראש, שזה הכי מתקרב לקרב

14מתן

New member
דוןן

משפט מאפיין כמו בהודעה שמעליי ציטוט : באפייייייי קרב
לעונה 6 כשהיא ובאפי נלחמות בסוף העונה נגד המלצות האלה שווילו עשתה ! סיום ספוילר בניגוד למה שרשמתי קודם על אינג´ל (אותו ציטוט כמו שרשמתי לדון חחח) אני לא שונא את דון, בניגוד לרובכם שגם שונאים את ריילי אז בקשר לוויוכח ממקודם שאם אני לא אוהב את אינג´ל אני לא מבין את באפי ?! אז כנראה שכולם כאן לא "מבינים" את באפי...

Buffy1

New member
ספייק ../images/Emo66.gif

(שימו לב שלכל אחד אני מתאימה אייקון
) משפט מאפיין: התחיל בתור ערפד רשע ומאוחר יותר כשהושתל לו צ´יפ למוח, הצטרף לסקוביס. הוא ערפד ציני וסקסי.
ציטוט נבחר (לבאפי ואנג´ל): "You´re not friends. You´ll never be friends. You´ll be in love ´til it kills you both. You´ll fight, and you´ll shag, and you´ll hate each other ´til it makes you quiver, but you´ll never be friends. Love isn´t brains, children, it´s blood. Blood screaming inside you to work its will. I may be love´s bitch, but at least I´m man enough to admit it." הקרב הכי טוב: הקרב מול הקוטלת הניו יורקית לעומת הקרב מול באפי ב-"FFL".

Mr Freeze

New member
קורדיליה

משפט מאפיין: מנערה סנובית, שקו המחשבה שלה מתחיל ונגמר ב"אני, הנעליים שלי והבגדים שלי", הפכה קורדיליה לאשה חזקה שלא מסתירה את ההתחשבות שלה בזולת, ונוטה לעיתים קרובות לכיוון ההירואי. למרות זאת, שמרה לעצמה קורדיליה את הזכות להיות הדמות הקומית האדירה ביותר ב"אנג´ל"
ציטוט: I aspire to help my fellow man. As long as he´s not smelly or dirty or something gross. בר.

WillowFreak

New member
אנינקה

בעבר הרחוק היתה שדת נקמה. בעבר הקרוב ארוסתו של זאנדר ולאחר שזה נטש אותה בחופה שוב חזרה להיות שדת נקמה אבל עם מצפון...
ציטוט : "...!!!but you can´t have Xander"

WillowFreak

New member
אנינקה

בעבר הרחוק היתה שדת נקמה. בעבר הקרוב ארוסתו של זאנדר ולאחר שזה נטש אותה בחופה שוב חזרה להיות שדת נקמה אבל עם מצפון...
ציטוט : "...!!!but you can´t have Xander"

למעלה