הדמויות באנ"ה...

לא מצחיק. ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

זאת אומרת, לא מסכים. אלברט וניסים באמת לא משהו. כמו שהם אומרים- (כמעט) ותמיד לא מצחיק. לובה, אחח, לובה. מזכירה את המורה שלי לפיזיקה
. מצחיק פעם אחת, פעם שניה, אבל לא כל תוכנית. אי אפשר למחזר את כל בלי סוף. מרכבה פלדמן זאת הדמות הכי מצחיקה שם! זה פשוט לקחת את לימור ולעשות אותה דוברת צה"ל! תסתכלו על זה טוב. זאת פשוט לימור במדים. ח"כ עזריאלי... זאת גם דמות טובה, אבל בלי להגזים. שלי יחימוביץ', כמובן, מצויינת
, ופאר-לי נסיאל
, ואייל קיציס מגיש מצויין. אודי בן דוד-פדרבוש
. הקטע עם הכותרות פשוט ענקי. רק אסור למחזר את זה (כרגיל) יותר מדיי. צריך לעשות הפסקה עם זה, ואז לקראת סוף העונה פתאום משהו עם כותרת, וזה יגרור צחוקים.
ניר

המממ... מאחר ואני לא איש נחמד

ואין לי כוח להעלות את הסורק למחשב של אחותי, או להתקין את התוכנה פה, אני לא אסרוק לכם את הכתבה שהייתה היום על דמות הנשיא... בעקרון כל מיני אנשים אומרים, למשל איזה ח"כ ליכודניק, שהנשיא בכלל לא ככה הוא אינטליגנט, באנ"ה הגיבו שזו התדמית שלו
... אישית? אני לא מסתכל עליו כ"כ על כהנשיא אלא על יותר כדמות משעשעת, וכן אני חושב שהנשיא שלנו קצת טיפש, ע"ע שהוא אמר שהחילונים הם נשמות כלואות או משהו כזה
אבלה
... לגבי שאר הדמויות
אני אוהב אותן, הן מאוד משעשעות...

הנשיא זה יותר דמות מחיקוי...../images/Emo16.gif

לקחו את מאפיין הטיפשות ומאפיין חיצוני (בקושי) של השיער הלבן, והלבישו עליו דמות. כל קשר בינו לבין הנשיא קצב, מקרי בהחלט. אבל אם לא מתייחסים לזה שזה אמור להיות חיקוי של הנשיא, הדמות ממש מצחיקה, רק אני חושש שתמחוזר יותר מדיי. צריך להקים בנוסף לרשות השניה את "רשות המחזור"- ארגון בלתי תלוי שנותן לתוכניות טלוויזיה דוחו"ת מתי הן ממחזרות יותר מדיי
.
ניר

PopPy

New member
../images/Emo6.gif

הנשיא זה בדיוק כמו עם כבוד השר - דמות ציבורית מוכרת, שלקחו מאפיינים חיצוניים שלה ואת הדיבור או הסגנון, החצינו אותה מאוד ויצרו ממנה דמות חדשה לגמרי. זה כמו שעם כבוד השר (אגב, רק אני מוצאת דמיון קל בדיבור בין שני החיקויים?) נצמדו לחיקוי המצוין של הדיבור, לנהג ולסרט של ה"פ ומשם יצאו עם דברים חדשים ולא קשורים לגמרי ("אני יכול לנסות.."). חבל רק שקצב מוצג כאידיוט גמור (רק מוצג?), אז הלכה הופעת אורח של הנשיא באנ"ה..

מי אמר שלא? ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

טוני בלייר דיבב את דמותו ב"THE SIMPSONS" (הראו בחדשות ובסדר עולמי קטעים
), אם הוא יכול, כל אחד יכול
.
ניר

למעלה