הדמויות באנ"ה...

הדמויות באנ"ה...

היי כולם
מי שמכיר אותי יודע שהמשפחה שלי דתיה ככה שלא יכולתי לראות את אנ"ה ב"שידור חי".... אבל למזלי הוידאו קיים, הקלטת, וראיתי הכל. אז רציתי להגיד כמה דברים. הדמויות באנ"ב ן לא משו. ח"כ עזריאלי סתם מעצבנת, הנשיא בכלל, בכלל לא דומה לנשיא, והוא די דפוק, מרכבה פלדמן צולעת, ולובה - לובה היתה מצוינת בפרק הראשון אבל בפרק השלישי היא ירדה הרבה ברמה, והדיבור שלה קצת השתנה.... אבל לובה עדין הכי מוצלחת, ואין לי כל כך טענות נגדה. בגדול, אני עדין חושב שזו תוכנית ממש יפה - אני נורא אוהב את הפורמט, הפרשן (דב) ממש מגניב, שלי יחימוביץ' גדולה מהחיים, ובתכל'ס - באמת אחלה תכנית. אני אשמח לתגובות...

sweet b

New member
למה ??

למה לא נכון מרכבה לא צולעת!!! אה שכחת את רודריגו הוא דיי מעצבן.. לובה דיי נחמדה אבל דיי מיצטה את עצמה.. אה וכמובן שקיציס הכי טוב..!!! איזה מנחה חדושות ממש ברמה..

לדעתי ניסים ואלברט ממש דפוקים!

צריך להוריד אותם לדעתי וכן אי אפשר להמשיך עם לובה כול החיים אבל לדעתי הם מנסים כאלה שיהיו להם דמויות אמממ"קבועות" להטים קבועיםכ מו ברב''י עם לימור וכבוד השר אתם מבינים למה אני מתכוונת? אבל מה כן- מתי קיציס יםסיק להיות הרציני? מה הוא כמו שימעון מוקף בכמה לימוריות???

sweet b

New member
הוא צריך להיות רציני!!

הוא כביכול הקרין חדשות הוא היחידי שרציני שם אבל גם הוא צוחק מידי פעם..וחוץ מיזה הוא תמיד היה הרציני ... כאילו בינו לבין פרידמן הוא תמיד שיחק את הרציני גם שראינו אותו אחרי הצילומים הוא היה הרבה יותר רציני מפרידמן ..בגלל זה פרידמן הוא הקורע ההורס מצחוק והוא החמוד...

נכון אבל למה אף אחד לא יכול להחליף

אותו? נגיד דב נבון נגיד שהוא יהיה"חולה" או משהו מה לא יהיה נחמד? חייבים מישהו רציני אבל למה תמיד הוא?

sweet b

New member
כיי הוא כזה היחידי רציני שם...

וזה מה שחמוד בו..הוא רציני שמשתעשע לפעמים ...

bad boys2

New member
ניסים ולאברט באמת דפוקים אבל

הם הנסיון של אנ"ה להכניס משהו לבידור הישראלי שהם "לא מצחיק ממש לא מצחיק" יהיה כמו "אני יכול לנסות" של רב"י או "למה? כי אני משוגע" של דודו טופז (למרות שזה נכנס דרך אדיר מילר לפי דעתי אבל לא משנה) וכו' בהם לפי דעתי משתפרים בתוכנית ההראשונה הם היו ממש לא מצחיקים בשני היה נחמד עם ה"היה צפוי, מאוד צפוי" "למה צפוי?" "הרגו את ביל" ובשלישית זה כבר היה מצחיק עם "היה ממש מצחיק" "למה?" "לא נפסיק לשיר נצחו"

love amor

New member
"לא נפסיק לשיר ניצחו"

היה מצחיק מהתחלה! חחחחחחחחחח ומצד שני די עצוב שהתוכנית הכי טובה של ערוץ 22 מאז הקמתו תהיה תוכנית של עונה בלחץ

PopPy

New member
מה פתאום?

מריאנו עשה הרבה לפני אדיר מילר את דודו טופז. ה"למה?! כי אני משוגע!" של אדיר מילר הוא חיקוי של החיקוי של מריאנו..

כן הבנתי... אבל זה לעומת אני יכול

לנסות לא מצחיק כיכ בוד השר היה מש מצחיק -כולו! לא רק האני יכול לנסות שלו..... אבל זה מפגר בעיני לא יודעת גם הצורה שהם עושים אתה דמויות לדעתי צריך להוריד אותם......

bad boys2

New member
יש אנשים שאוהבים את זה

נגיד חבר שלי אמר שבתוכנית הראשונה זה היה ממש מצחיק (אותי זה ממש שיעמם) בתוכנית השניה זה היה נחמד (פה אני הסכמתי איתו) ובתוכנית השלישית זה היה משעמם (ואני בפעם הראשונה באמת צחקתי מבדיחה שלהם)9 עזבו ילד מוזר אבל מסתבר שאני לא משקף את כל הדעות...

לוּבּה

New member
ניסים ואלסרט חמודיםםםם!!!|אנ"ה|

צריך להוריד את הזוג הזה.. עם אורנה ודב...

למעלה