הדלת פתוחה ????

Shadow Warrior

New member
|כן ו../images/Emo31.gif

אלמושנינו לפי דעתי הוא לא שחקן שמתאים לקבוצות גדולות.. שיחזור לאשדוד ויצליח שם וגם יראה יותר דקות משחק (ולא כמו שבחיפה, רק 5-10 דקות)- זה רק יואיל לו אני לא מבין למה כולם נטפלים לשום!! לכו תתלוננו על השחקים, לא על המאמן... השחקנים הם שמשחקים על הפנים לא המאמן!
בחלק זה האוהדים נמאסו עליי עם התלונות!!

o a k y

New member
רק לא שלמה

הוא בן אדם מגעיל, שתמיד מאשים אחרים ויגרום לריבים בקבוצה. לגבי העברת, לדעתי חיפה לא יכול להתנהל ככה, חיפה צריכה להבין שכשהיא מביאה שחקן מארגנטינה או ממדינה חשזקה בכדורגל, השחקן לא יהיה ´תותח´ אלה אחד שמנסה להרוויח. כנ"ל עם השחקנים העכשיווים הם לא באירופה - כי הם לא מתאימים לשם.

s h a r o n 04

New member
ר-ק ל-א ש-ל-מ-ה!

בחייך! רק זה עוד חסר לנו! הבן אדם הזה מצליח ליצור בכל מקום שהוא רק מגיע מתיחות, כותרות בעיתונים וחוסר שקט במערכת. שחר ידע טוב מאד ששום עדיף על שרף ואנחנו צריכים להגיד לו תודה רבה על כך שהוא לא עשה טעות נוסח לוני הרציקוביץ והביא את המפגע התברואתי הזה למכבי חיפה. אגב (Just for the record), כשגרנט עזב, והוחלט להביא את שום אני לא ממש אהבתי את הרעיון, אבל שום הוכיח את עצמו מעבר לכל הציפיות, מבחינתי.

אני לא מאמין לכם../images/Emo60.gif

יום אחד לא הייתי פה ואתם כבר חושבים על גרנט ושרף??? שרף-שמישהו יעשה לי טובה ויעלים את הבנאדם הברברי והמגעיל הזה מהסביבה גרנט-שהיה לו בהצלחה בנבחרת, לא צריך עכשיו את גרנט שום-התחיל את העבודה ויסים אותה בהצטינות(אליפות וגביע)

הוא דוקא מאמן מאוד טוב

ראינו את זה שנה שעברה ואנחנו רואים את זה השנה
אבל אנחנו יכולים להמשיך לירצות שנה שעברה הוא חתם לחוזה של שנתיים (אם אני לא טועה לגבי הזמן) בהפועל ת"א

למעלה