הדלת פתוחה ????

זִיגזַג

New member
הדלת פתוחה ???? ../images/Emo46.gif

זה רק מוכיח לכם כמה שיצחק אפס נפש של מאמן!!!! כתבה שהתפרסמה היום בBigOne והרי תוכנה: "מכבי חיפה שילמה עליו סכום נכבד, פרגוסון החמיא לו, אך אייל אלמושנינו לא עשה את הפריצה המצופה ושוקל לשוב לנמל הביתי, אשדוד. יצחק שום: הדלת פתוחה" ואני שואל אתכם.. איך הוא יכול לעשות את הפריצה המצופה כשלא נותנים לשחק?? איך הוא יכול לעשות את הפריצה המצופה כשהוא משחק תחת מאמן שאין לו מושג בכדורגל, מאמן פחדן, מאמן שרק הורס לנו את הקבוצה??? יצחק שום, נמאסת!!

yafit75

New member
לא שום ולא מלח!

הקבוצה הגיעה למצב שבה היא נמצאת,,, בגלל שום,,, כל הזמן אני אמרתי,, ואני חוזרת על הטיעון שלי,, ממתי מביאים מאמן, מקבוצה כמו כפר סבא,, למכבי חיפה,,??? וכל ההצלחה באירופה,,, זה הטעם הטוב שנשאר מגרנט,,, שום כלום משום! לא נראה לי ששום תורם לחיפה,,, צריך להעיף אותו,,,! אני מההתחלה אמרתי,,,, שום,, לא בשביל חיפה!!!

הכי קל להאשים אותו

ואתם כל-כך מהר שוכחים את המסע באירופה אה
מעניין אם את היית במקום שום מה היית עושה
בנתיים שום מכניס למשחק את ההרכב הכי חזק שלו מי מהספסל יותר מתאים להיכנס במקום מי שבהרכב
באמת מענין אותי עם כל התלונות שלך על שום מה את היית עושה במקומו
לדעתי כל אלה שמתלוננים על שום הם סתם כפויי טובה שנה שעברה התלוננתם על גראנט שהייתם במקום ראשון ואחרי אליפות איתו זה מראה באמת איזה צבועים שאתם ההודעה הזאת מופנית לכל אלה שחושבים ששום צריך לעוף

the predator

New member
צודק ../images/Emo45.gif

איך שום יכול היה לדעת שהם ישחקו ביכולת כזו? או שיחמיצו ככה? אני בטוח שאם היה לו אפשרויות טובות יותר הוא היה מכניס את אחד המחליפים, אבל כנראה שכולם בערך ביכולת הזו... חוץ מזה, הוא מנסה לשנות, עושה חילופים התקפיים (ערן לוי במקום אג´יפור) אז חבל לבוא אליו בטענות.

o a k y

New member
לא שום ולא גרנט ולא כלום...

במצב של היום מכבי לא צריכה מאמן, יש לה שחקנים שגוברים פי-2 על הליגה שלנו. כשלשחקנים יש מוטיבציה - מנצחים כשאין - מפסידים לא יעזור כלום!

yafit75

New member
ערררררררררררררררררררררררררררררןןןןן

המסע באירופה,,, כשהחיפה דהרה באירופה,,, זה מה שנשאר מגרנט,, שום נכנס וקיבל קבוצה מוכנה להכל,,,, עברו את אירופה,,,, עברו את מנצ´סטר,, והכל בזכות גרנט,,, שום לא עשה כלום,,, אף פעם,, ואני חוזרת ומדגישה,,, שום קיבל קבוצה מוכנה,,,, !!!!

אילן 29

New member
כפויי טובה

כולכם מאמנים גדולים...חכמים מהספה בסלון! מה כלכך רע בשום? מאמן שמאמין במשחק התקפי ועושה חילופים על מנת שהקבוצה תבקיע יותר. מאמן שמאמין בערן לוי ואברהמי (שחקני נוער) במקום בסביליה ואלמושנינו הזבלים...וגם נתן הזדמנות לאלמדון. אולי הוא פחות טוב בצד הפסיכולוגי מאברהם גרנט אבל הוא יותר חי את המשחק מגרנט. אל תשכחו שאצל שום קטן סופסוף פרץ קדימה! תמשיכו לקלל ולהשמיץ אתם בטוח הייתם יותר טובים ממנו

o a k y

New member
מאמין באסי אברהמי../images/Emo35.gif

כן רועים... אלמושנינו 2 משחקים - שלוש תום אלמדון - משחק אחד אסי אברהמי 2 משחקים שיחק סה"כ 10 דקות (בשתי המשחקים) שום ממש נותן לו להוכיח את עצמו בזה שהוא מכניס אותו 2 דקות לסיום בשביל לעשות זמן. רפי כהן בקושי משחק אם בכלל

אילן 29

New member
אלמדון שיחק 2 משחקים

תתקן... וד"א טוב מאוד שאלמושנינו שיחק רק שני משחקים ולא פלא שפרגוסון החמיא לו מכיוון שהוא בישל להם שני שערים . עובדה שאסי אברהמי נכנס כמחליף לפני אלמושנינו וגם בגביע הטוטו הוא שיחק לפני אלמושנינו. איך שרפי כהן נראה עדיף את ערן לוי בהרבה

agent V

New member
מה זאת אומרת קיבל קבוצה מוכנה../images/Emo35.gif

אני לא מקבל את הטענה הזו. נכון, הוא קיבל את השחקנים אבל מה זאת אומרת קיבל קבוצה מוכנה? במשחקים בליגת האלופות הוא החליט מי ישחק ומי לא, באיזה מערך יאלו השחקנים, מי יוחלף ומתי...גרנט לא אמר לשומי איך לנהל את משחקי מכבי בליגת האלופות, ולכן ההישג של מכבי חיפה נתון אך ורק לזכותו של שומי (ושחקני מכבי) אבל לא לגרנט. אגב, בתקופת גרנט מכבי לא הפסידה 4-0 לקרית גת? בתקופת גרנט לא היו למכבי חיפה תקופות רעות במהלך העונה? בטח היו לכל קבוצה יש תקופות רעות ותקופות טובות. אני לא חושב שזה הוגן לבוא בטענות למאמן שהוביל את הקבוצה שלך לכאלה הישגים בליגת האלופות ברגע שאנחנו לא מנצחים כל משחק 4 או 5-0...לא נורא. הקבוצה כרגע לא רגוע, שחקנים עוזבים, שחקנים באים, הרבה דברים קורים וטוב זה עכשיו ולא בסוף העונה. עוד משחק או שניים שהקבוצה תתגבש והשחקנים החדשים יתאקלמו נחזור לעצמנו. אני חושב ששומי עשה הרבה לחיפה, ואסור לבוא אליו בטענות על סמך משחק אחד או שניים. בוא נחכה עד סוף העונה ואז נעשה לו דין וחשבון, אוקיי?

למעלה