הדלתות...

John LennonS

New member
הדלתות...

Do you think that the fact that they did not have bassist in their songs (at least from what i heard), made them better. I mean maybe this actually made their music more smooth and clear and better? Do you think that if they had a bassist they would have been as successful as they were or maybe less successful?

ThePiper

New member
זה לא מדוייק

כשהייתי קטנה ולא הכרתי את ההרכב של הדורס הייתי בטוחה שיש להם בסיסט מעולה... עכשיו גדלתי ולהגנתי אני אומרת שהבסיסט נמצא אי שם במעמקי הגרון של ג'ים מוריסון.

Papito

New member
מממ טעות קטנטנה

למרות הקול המרשים ומהנעד הווקלי העוד יותר מרשים של ג'ים, הבס לא נמצא במעמקי קולו, ההסבר פשוט, ריי מנזיאק הקלידן, היה עובד לפחות עם שני מקלדות, אחת שתשמש אותו לאקורדים וסולואים וכאלה, והשנייה לשמש כבס, מכאן שריי היה עושה את תפקידי הבס

LadyG

New member
עבודת הבאס נעשתה

בעזרת נגינת הקלידים המופלאה של ריי מאנזריק. והוא עשה עבודה לא רעה בכלל.

ThePiper

New member
אני יודעת

סתם הלצה חביבה שלי.. אם אני לא טועה גם בפתיחה של סטיירוויי זה לא באמת חליל אלא הקלידים של ג'ון פול ג'ונס אניוויי הדורס מעולים בכל אופן...

אני

במוזיקה, אני הכי אוהב את הבאס. לא יודע למה.. אני תמיד שם לב אליו. לעיתים הוא יותר חשוב מהגיטרה (אי אל פי). אולי זו הסיבה שאני לא מתלהב מהלהקה.

ThePiper

New member
גם את\ה

משום מה אני תמיד מקשיבה לבס אני הכי אוהבת את קטעי הבס שצצים מבין השורות בגוד טיימס בד טיימס של הלדז.

ThePiper

New member
ו....

מכיוון שיש לי כמעט את כל האלבומים בהופעות אני יכולה להגיד לך שזה לא כ"כ שונה מההקלטות.

קיר קמט

New member
רק בחלק מהשירים

אוהב את הדלתות, לא מעניין אותי במיוחד בס. אולי חסרה לי שמיעה מוזיקלית, אבל אני לא מבחין בקיומו של הבס ב60 אחוז מהשירים...

CaerBannog

New member
מה שבעיקר לא מדוייק...

זה שנדמה לי שמהאלבום השלישי (?) ואולי גם כבר בשני, הם כבר השתמשו כדרך קבע בבאסיסטים אולפניים...

למעלה