הדלתות הסגורות...

הדלתות הסגורות...

שתמצא את כל הדלתות סגורות אפילו הדלתות האלה שתמיד היו פתוחות והרבה פעמים זרקת את הדיכאונות והכאבים שלך בתוכם.. ............................... הבדידות ההורגת... שאתה מרגיש בה מסביבך למרות שנמצאים מסביבך מאות האנשים והעולם ריק למרות שאין מקום על האדמה לשים את הרגל שלך.. ......................... אנשים הולכים וחוזרים מסביבך ואתה מרגיש בודד והחיים מציקים לך והחיים לא עוצרים למענך ותתחיל לרצות דברים שלא מתבצעים דברים זרים.. ויש מצב שאתה תרצה שיהיה לך:- קונטרול רימוט (remote control) של הזמן כדי שתעשה משהוא שייתן לך לשלוט בזמן או ב pause ויכול להיות שיגיע המצב שתרצה שהזמן יחזור ותעשה (renew) כדי שתחשוב לאט ותחליט ת`החלטה המתאימה שלא יכולת לחליט מתי שהיה לך ת`מצב הזה.. רצונות מוזרים באמת ............................. כמה היא ההרגשה בכאב ובדיכאון מתי שתמצא את עצמך עומד מול הדלת ההיא ואינך יכול לעשות משהוא סוגר את הידיים מבולבל ברגשות שותק והדמעות זולגות מהעניים ותמצא את עצמך מנסה לדפוק בדלתות הסגורות.. ובטוח לא דופק בכוח אבל זה מספיק שיש לך את הכבוד לנסות ובזה שאתה רוצה ומתאמץ ומנסה לעשות את הרצון שלך שיחליף לך את ההרגשה בכאב להרגשת שמחה אבל הכאב האמיתי זה שתמצא את הדלתות הסגורות רשום עליהם:- "אסור להתקרב " אז אפשר לנסות..

לדעתי האישית-

המילים הלועזיות גורעות מן השיר, שהוא דווקא כתוב בצורה די יפה.

צומיש

New member
אהבה

פעם שאלתי קשיש וקשישה מה היא כוחה של אהבה הם אמרו שיש בכוחה להשיב הכל בחזרה היא גורמת לנו לחוש בתוך הלב ערבור של שמחה וגם כאב היא גורמת לנו לחוש חיים גורמת לנו לחוש בעננים היא מנצחת את כל המכשולים והמריבות ומרפאת את כל המחלות.. אבל היום שאני חושבת לעצמי מה זו אהבה מבחינתי זו סתם מילה, מילה שאין לה עומק ובטח לא חוזק. מילה שבסופה מרגישים את הבדידות ושוב חוזרים אל העצבות את הצביטה שבלב השבור את הייאוש התסכול ואת הדיכאון סתם מילה שפעם הייתה חזקה מאז שני מרגישה אותה אני רק עצבות כי המילים פספוס אכזבה שיברון אלייה מצטרפות כי מאז שהלכת הלך הקסם של המילה אבל נשארה בי כל כך הרבה אהבה אהבה שלא תמומוש אהבה שכנראה תפוספס ורק לזלוג ממשיכים הדמעות וכנראה שאיתם גם לאט לאט נמוגו התקוות! אז קשיש וגם קשישה לא רוצה לחוש עוד את טעם האהבה כי זה טעם מתוק בסיום של מר כי זה טעם שמרגישים שהכל נגמר!!

דברים שרציתי לאמר..

כאן ארשום דברים שרציתי לאמר ומשחרר מהאזיקים את העט שלי שיפוצץ את כל המסכות המזויפות ויפרק את כל הלבבות החולות עף אני כמו נשר בין האדמה ובין השמים מוצא את הכעס בשקט והדמעות בעיניים.. הרבה דברים קורים לנו נחדרים לתוך ליבנו ושוחים בתוך דמינו קוראים וקוראים לנו בוכים אנחנו בגללם ובוכים הם למענינו ופתאום הרוח החזקה באה אלינו ולקחה את ההרגשה היפה מנשמתנו ונהיה הרגש היפה הזה רע לנו וחזרו הדיכאונות ונכנסו שוב לתוכנו רושמות אלף סימני שאלות על חיינו ???????????????????????? ניסיתי להתעלם מכל שדקרו אותי ודממו את הפצעים התעלמתי הרבה וניסיתי הרבה לעקוף אותם אבל היום ירו בלבי בגשם של גדורים והרימו את הסכינים החדות כדי שיחתכו אותי מהשורשים... הוא אומר לי :- " אתה חי בסרטים תמיד אתה צודק וכולם בעיניך אשמים" ובשחה איתו תבין מבן המלים משהוא שהוא לא אומר במלים מתאר אותי כאחד מהשקרנים.. ואומר לי בפנים שהוא לא ייסגר בבית למעני ולא יאבד בגללי את החברים .. וגם אמר לי:- " זה כך אני.. תעשה עם זה מה שאתה רוצה.. מה אתה רוצה ממני?!" שמעתי אתו ובו לא פגעתי כי הוא כמו שאמר לי "לא נפגע מפגועים".. .................... את העט שלי אני מרים ורושם את אלו המלים אהבתי.. נפגעתי..וסבלתי ימים ולא אכפת לי מה עלי כולם אומרים.. בחור שמכול כולי אותו אהבתי היה נסיך החלומות שלי וחיוך בחיים שלי היה דם זורם בוורדים שלי ואחרי שאהבתי אותו ונתתי לו את האמונה שלי והשכנתי אותו בארמון נשמתי ונתתי לו את מפתחות ליבי בא המזל חטף אותו ממני ואמר דברים שרציתי לאמר שאני לא בשבילו והוא לא בשבילי...

למעלה