הדלקת נרות שבת

מצב
הנושא נעול.
הדלקת נרות שבת ../images/Emo13.gif

הדלקת נרות שבת

טוב...אני לא עושה את זה אף פעם - חילונית לגמרי, אבל השבת הזו אני מרגישה שאני רוצה. מתי מועד כניסת השבת ומתי בדיוק מדליקים את הנרות ומהי הברכה??.... מי מצטרף אלי היום?

לכי להדליק עכשיו

הדלקת נרות שבת

טוב...אני לא עושה את זה אף פעם - חילונית לגמרי, אבל השבת הזו אני מרגישה שאני רוצה. מתי מועד כניסת השבת ומתי בדיוק מדליקים את הנרות ומהי הברכה??.... מי מצטרף אלי היום?
לכי להדליק עכשיו
לא מזיק ונותן הרגשה טובה : "ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך העולם אשר קידשנו במצוותיו וציונו להדליק נרות של שבת קודש" אני מבקשת כל מני דברים , לא דתיה בעצמי , מסורתית , אבל לא עושה יותר מדי הגדרות . עושה לי טוב - אז אני מברכת :) שבת שלום ובשורות מצויינות

גלי88

New member
גם אני מדליקה נרות בשבועות האחרונים

הדלקת נרות שבת

גם אני מדליקה נרות בשבועות האחרונים
בעיקר בשביל לתת אוירה של שבת לבנות. אנחנו מדליקות יחד (אני מדליקה והן מברכות) אני חילונית גמורה אבל יש משהו יפה בהדלקת נרות שבת, חוץ מזה זה בטוח לא מזיק.

Hamsa

New member
איזה קטע...

הדלקת נרות שבת

איזה קטע...
גם אני חילונית גמורה, ובשבועות האחרונים (אם אנחנו בבית) אני מדליקה נרות שבת... הברכה - את זה הבן שלי תמיד מזכיר לי....

כן...ומיותר להגיד שמבחינתי

איזה קטע...
גם אני חילונית גמורה, ובשבועות האחרונים (אם אנחנו בבית) אני מדליקה נרות שבת... הברכה - את זה הבן שלי תמיד מזכיר לי....
כן...ומיותר להגיד שמבחינתי
זו כנראה הפעם האחרונה גם...זה לא ממש עזר- U KNOW ...

מצב
הנושא נעול.
למעלה