אשמח לעזור
כמובן שאכתוב על ה-DVD המשולש החדש אחרי שאצפה בו (לא ידוע לי כרגע מתי אתחיל ואסיים. קצת עסוק. אבל אשתדל כמה שיותר מהר). בינתיים מרפרוף מהיר וראשוני אחרי הקניה, זה לא נראה משהו מאוד ביג-דיל. אבל אביא ביקורת אחרי שאצפה בהכל. יש לציין שה-DVD הזה הוא לא הופעות, אלא Reviews על הלהקה בין השנים ממבקרי מוזיקה כאלה ואחרים. על האלבומים והשירים והקריירה של הלהקה וההתפתחות שלה. לפי דעתי צריך להשקיע בדבר כזה רק אחרי שכבר עברת על ה-DVD's האחרים של הלהקה והיותר רשמיים, The Song Remains The Same וכמובן ה-DVD הכפול המשובח. אכתוב אבל את התרשמותי רק אחרי הצפיה. בכל אופן אני בטוח שמדבר אחד בטוח אהנה שם - שאלו הקטעים ש-Dave Lewis מדבר. הוא אחד מהמבקרים שם שמשתתפים ב-DVD ואני אישית מאוד מאוד מעריך את האיש וההשקעה והאהבה שלו ללהקה. אממ...דברים להביא מארה"ב. כמובן שתקליטים זה מבורך. למרות שאפשר פה ושם להשיג בארץ הרבה מאוד. אפשר לרכוש שם את How The West Was Won בהרבה יותר זול כנראה מהחנויות בארץ. אבל הדבר שהכי הייתי ממליץ עליו זה ספרים. שזה בטוח אי אפשר להשיג בארץ. הראשון כמובן Hammer of the Gods, שזה הביוגרפיה של סטיבן דיוויס על הלהקה. ספר מדהים שחובה לכל מעריץ של הלהקה לקרוא. זה פשוט ענק ומרתק לכל אורכו. וההמלצות האחרות יהיו עוד 2 ספרים שרכשתי בלונדון במרץ האחרון: The Complete Guide To Their Music - שזה עובר כרונולגית על כל השירים שהלהקה אי פעם הוציאה בסדר של האלבומים ומספק מידע קצר ונהדר על כל שיר ושיר (וגם על כל אלבום). לכל שיר יש מידע איך הוא הגיע ואם יש מאחוריו סיפור נחמד. וגם מידע על ביצועיו בהופעות. אם בוצע, איפה בוצע, איפה בוצע אחרי פירוק הלהקה וכו'...הרבה מידע מאוד מעניין ונחמד יש שם. הספר האחרון שאמליץ עליו הוא ספר מטורף לחלוטין - The Concert File. הספר עוקב מתחילת הדרך עד התפרקות הלהקה על כל הופעה והופעה שלהם מהראשונה עדג האחרונה. כולל סט-ליסטים, מידע מעניין על ההופעות, ביקורות ועוד ועוד ועוד...וזה עוד כולל מידע נוסף על המון דברים דרך השנים+כל המידע על ההופעות (אפילו האירוחים הכי קטנים גם) של חברי הלהקה לחוד אחרי התפרקות הלהקה עד שנת 2005 כולל. זה ספר פשוט ענק מפוצץ במידע חסר תקדים וסופר-מעניין. את 2 הספרים האחרונים פה אגב כתב Dave Lewis שהזכרתי, שמופיע גם ב-DVD המשולש בין המבקרים שמדברים על הלהקה. הרבה בזכותם אני רוכש לו המון המון כבוד והערכה.