הדירוג שלי במנילה

baatel

New member
הדירוג שלי במנילה

עם מיון: 1)חיילת שב"כ 2)מפעילת האמר קרבי 3)רכזת שירותי רפואה 4)מכשירנית ימית בלי מיון: 1)תצפיתנית במערך מודיעין השדה 2)שוטרת צבאית 3)סמלת מבצעים והובלה 4)אחראית רישום לוגיסטי 5)משקית שליטה 6)פקידה מקצוע מועדף - חיילת שב"כ אני די מתחרטת על זה ששמתי מפעילת האמר שני כי אני ממש לא רוצה את זה אחרי שהבנתי כמה שזה קשה..ואין לי מושג אם עשיתי דירוג טוב אבל מכל מה שקיבלתי ובגלל שלצערי פיספסתי את המיונים ללהקה צבאית אז מה שהכי אהבתי זה חיילת שב"כ..שגם על זה אומרים שזה לא כזה מעניין ולרוב זה מסתכם בישיבה במשרד .. מה שאני ממשששש לא רוצה בקיצור מה דעתכם על הדירוג ? ..

Im So Excited

New member
מנילה..

חיילת שב"כ זה תפקיד פקידותי בעיקרון אבל את יכולה להגיע גם לתפקיד שידרוש ממך סיוע מבצעי אבל רוב הבנות המגויסות לתפקיד הן בעצם פקידות. אבל יכול להיות שתהני בתפקיד כי את עובדת במסגרת איכותית עם אנשים מבוגרים,שזה יכול להיות יתרון וגם חסרון,ואת עובדת עם חומר מסווג וזה יכול להיות מעניין מאוד.. מפעילת האמר קרבי-תפקיד טוב למי שמחפשת אקשן ותפקיד שמרגישים בו באמת בצבא..אבל גם תפקיד מאוד קשה שלא מתאים לכל אחת!! מהתפקידים עם מיון שדירגת לדעתי מכשירנית ימית זה התפקיד הכי טוב ואחרי זה רכזת שירותי רפואה.. מאלו שבלי מיון: זה שדירגת את משטרה צבאית מקום 2 נראה לי אומר שאם תתגייסי כלצ רוב הסיכוים שיקחו אותך לשם כי האמת אין הרבה אנשים שרוצים בכלל להגיע לשם...חחח תפקיד נחמד זה סמבצית לפי מה ששמעתיי..

למעלה