הדירוג השבועי, 23.2

STEVE NASH

New member
הדירוג השבועי, 23.2

מערב 1. יוסטון [בדירוג הקודם: מקום ראשון] עוד שבוע בפסגה לקבוצה החמה בליגה, שמתחילה להתחבר ולהראות קצת כדורסל במערב האדיר. שלושה ניצחונות היו השבוע לרקטות, שלושה ניצחונות מתוך רצף של 11 W רצופים. קליבלנד, מיאמי וניו אורלינס נכנעו לקבוצה של ריק אדלמן שממשיכה לדהור לעבר הפלייאוף. 2. לוס אנג'לס לייקרס[בדירוג הקודם: מקום רביעי] הלייקרס שוב מזכירים את הקבוצה הגדולה מתחילת שנות ה2000, קבוצה שדורסת כל מה שזז. קובי את פאו לא עוצרים, זה התחיל בהתפוצצות על ההוקס והמשיך בניצחון ענק באריזונה על הסאנס במשחק שנזכור עוד שנים רבות. וזה עוד בלי ביינום הפצוע. בהחלט שווה עלייה של שני מקומות בדירוג. 3. סקרמנטו קינגס[ בדירוג הקודם: לא נכנסה] הקינגס איבדו את מייק ביבי בתחילת השבוע ועושה רושם שהמהלך הזה עשה רק טוב למלכים. פורטלנד הפסידה בביתה לסקרמנטו בהתחלה, ואז בא ניצחון ביתי על אטלנטה ומייק ביבי. שבוע די פושר במערב, הקינגס מצליחים להכנס למקום מכובד בהחלט. 4.לוס אנג'לס קליפרס[בדירוג הקודם: לא נכנסה] הנה הפתעת הדירוג, ולראשונה שתי קבוצות מעיר המלכים נכנסות לדירוג השבועי. הקליפרס מאוד בינוניים העונה אבל השבוע הזה- בלי הפסדים מחזיר קצת חיוך לקבוצה השנייה של לוס אנג'לס. בהתחלה הקליפרס שחטו את הגריזליס ואחרי זה הגיע ניצחון נפלא על הג'אז והנגנים מיוטה, שמציב אותם במקום הרביעי. 5. סן אנטוניו ספרס[בדירוג הקודם: במקום השני] שבוע טיפוסי לפופוביצ'ים, שני ניצחונות קלילים על שתיים מנמושות הליגה מספיקים כדי להכנס למקום החמישי.

STEVE NASH

New member
מזרח

1. קליבלנד קאבלירס [בדירוג הקודם:מקום שלישי] אוי כמה המזרח אומלל. אפילו מקום ראשון לא היה ואיכשהו הצלחתי לגרד את הקאבס שניצחו פעמיים את הפייסרס והוויזארדס, אבל גם הפסידו לרוקטס בתחילת השבוע. בשורות טובות, אולי, מגיעות ללברון ג'יימס עם הטרייד שהביא את ביג בן וולי שצ'רבייאק לקליבלנד ויסייע לקינג במזרח החלש. 2. אורלנדו מג'יק[בדירוג הקודם: לא נכנסה] המג'יק קיבלו את סופרמן אחרי האולסטאר והשבוע הזה התחיל עם ניצחון גדול בפאלאס על דטרויט, אחרי זה בא הפסד לראפטורס אבל ניצחון על הסיקסרס מספיק כדי להיות מקום שני. 3. ניו יורק ניקס[בדירוג הקודם: לא נכנסה] הצילו. הניקס נכנסים לדירוג? אני הוזה? כנראה שלא, כי הניקס המושמצים ניצחו פעמיים השבוע. זו לא מתיחה, פעמיים. אבל מה זה לנצח פעמיים מול להפסיד ב40 הפרש לסיקסרס? לסיקסרס! במזרח זה מספיק למקום טוב באמצע. 4. אינדיאנה פייסרס[בדירוג הקודם: לא נכנסה] הצילו. זה פשוט נורא. אין קבוצה אחת ראויה במזרח? אפילו הפייסרס היו פושרים השבוע והצליחו להכנס בכל זאת לסוף הדירוג. כנראה שניצחון על הנטס מספיק. 5. טורונטו ראפטורס[ בדירוג הקודם: לא נכנסה] הצילו. אפילו הראפטורס עם שבוע מזעזע משתחלים לכאן. שבוע מזעזע אומר הפסד לניקס. זה כבר מזעזע. אבל שוב, המזרח כל כך אומלל ויובשני, שאני שוקל למחוק אותו מהדירוג ולעשות דירוג מערבי. 10 הקבוצות הטובות במערב. יהיה יותר טוב ממה שהולך כאן.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo208.gif

תגובות? דירוגים של אחרים? מכות לסטיב? משהו?

cache

New member
הדירוגים לא לטעמי

כרגיל יש לי בעיות עם הדירוגים שלך, אבל שוב, הפינה היא מבורכת, חבל שלא מגיבים יותר, אולי תחשוב על לשנות משהו, או בצורת ההגשה, או בקונספט, סתם רעיון. בכל אופן, בנוגע למערב, אני יכול להבין מדוע יוסטון ראשונה, על אף שאין ספק שהקבוצה הטובה בליגה היום, הקבוצה המפחידה ביותר בליגה היא הלייקרס ולא הרוקטס. אבל לשים אותם אחד, שתיים זה בסדר, לא משנה הסדר. לטעמי הספרס שלישים, אומנם הם מנצחים בשיניים, אבל מאז פגרת האולסטאר הם רק מנצחים, פארקר חזר, הם שוב מפחידים (וכמובן הטרייד של תומאס). זאת השלישיה מבחינתי. לגבי המזרח, כאן האמת אני מודה שהתרגשתי, לראות את הניקס ברשימה שלא כוללת שבירת שיא ברצף של הפסדים זה מרתק, אבל בכל זאת, קבוצה שמפסידה ב-40 הפרש ולא לאחת מאריות הליגה, לא ראויה להיכנס לרשימה מבחינתי, הניקס צריכים להיכנס לרשימה כשיגיע להם וזה עדיין לא הזמן. הקאוולירס גם כן לא הרשימו אותי השבוע, האמת שהמזרח התרסק השבוע, הפיסטונס, הסלטיקס, נראה שהטריידים והפוקס של הליגה עבר לגמריי למערב ובמזרח שכחו לשחק כדורסל. אין אף קבוצה ראויה (זה מהשרדות) השבוע. בהצלחה בפינה ההנהלה

לא מת על הפינה הזאת

למה לעשות דירוגים שבועיים כשהברור וידוע מה השיגה כל קבוצה בשבוע? אין פה שום ניתוח מעמיק ושום השלכות רציניות על התמונה הכללית...וזה למה אני לא מגיב בפינה הזו. סורי.

למעלה