**הדיסק**

brody armstrong

New member
**הדיסק**

כמובן שקשה מאוד לחכות עד שהדיסק יצא... אז פרטים עליו ביינתים- ה-Life version TRACKLISTING 1. Once Upon a Time: The Battle of Life and Death 2. The Chronicles Of Life and Death 3. Walk Away (Maybe) 4. S.O.S. 5. I Just Wanna Live 6. Ghost Of You 7. Predictable 8. Secrets 9. The Truth 10. The World Is Black 11. Mountain 12. We Believe 13. It Wasn't Enough 14. In This World (Murder) 15. Falling Away

brody armstrong

New member
Death version(!..)

TRACKLISTING 1. Once Upon a Time: The Battle of Life and Death 2. The Chronicles Of Life and Death 3. Walk Away (Maybe) 4. S.O.S. 5. I Just Wanna Live 6. Ghost Of You 7. Predictable 8. Secrets 9. The Truth 10. The World Is Black 11. Mountain 12. We Believe 13. It Wasn't Enough 14. In This World (Murder) 15. Meet My Maker -האמת,ציפתי לעטיפות ממששששש שונות..משהו מעניין! לא יודעת =|

Riot girl69

New member
../images/Emo99.gif

תודה
אגב, השיר האחרון בכל גירסא זה הבונוס. נראה לי.

brody armstrong

New member
יש גם איזה דיסק

שנקרא-bootlegs...אני חושבת שהוא בא רק עם הDeath version כמעט בטוחה שזה דיסק עם שירים מהופעה.. **אה!!! מצאתי משהו מפחיד בהבדל בין העטיפות...תסתכלו בעיגול באמצע על האנשים,שזה של החיים הם...חיים! ובמוות..הם...מתים משהו כזה =\

brody armstrong

New member
אחרון חביב..DVD חדש!

Live at bRIXTON ACADEMY- DVD TRACKLISTING Special Bonus Features: PCM Stereo Dolby Digital 5.1 Surround Sound Behind The Scenes Documentary Photo Gallery Discography Subtitles Total Running Time: 68 minutes The Anthem Festival Song Riot Girl Wondering Girls & Boys My Bloody Valentine Hold On The Story of my Old Man I Heard You Movin' On Emotionless The Day That I Die The Young & The Hopeless Lifestyles of the Rich & Famous Credits

gcnet

New member
----->

אוויש איזה שווה מה שמצאת חחחח, לא הייתי שמה לב בחיים אבל לא כ"כ הבנתי =\ יש הבדל משמעותי בין הדיסקים? או שאך ורק בעטיפה?

gcnet

New member
->

כה את זה ראיתי... זה ההבדל היחיד?! בעעע הם לא יודעים שאצלנו דיסקים זה יקר =,[[[ ואיך נראה מגניב הדיוידי...=,[ רוצה זאת יש למישהי מושג מתי זה אמור להגיע\מגיע לארץ?

Crazy Girl2000

New member
חחחח

בוטלג זה דיסק לא חוקי,כאילו של שירים מהופעות שהוצא בצורה לא רשמית או של שירים שאף פעם לא יצאו על דיסק... אז גם הדיוידי הוא כזה..

KaUrO DoNo

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזו עטיפה יפהההה......(הצטה מאוחרת אני יודעת)...יאאאאא אני רוצה את הדיסק הזההההההה

KaUrO DoNo

New member
יש לי שאלה!

מכיוון שאני מעופפת ולא מבינה כלום ממה שהולך אני צריכה הסבר קצרצר.. הבנתי שגוד שארלוט מוצאים דיסק חדש אוטוטו לחניות..אבל עכשיו מתברר שיש 2...למה? ולמה השירים שונים? תודה למי שיענה יש לי חור בשכלה...סלחו לי..

EleVaTioN

New member
המממ בשביל הקטע?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

של הלייף אנד דאט אינלי מושג מה עבר להם בראש>< ורק הבונוס שונה

Lee G1

New member
כן.....אני

ונטע בהחלטה כרגע שכל אחת תקנה דיסק או שנטע תשקיעה ותקנה שתיים אני חושבת לקנות אחד זה של החיים....רגע בטוח יביאו אותו לארץ?

EleVaTioN

New member
חחחחחחחח../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

למה קקה??? חוצמזה שראית רק את השמות של השירים ולא את המילים עצמן
ותכלס...כל השירים שלהם יכולים להיות דכאוניים כמעט כי רובם כתובים על אבא שלהם, ובשבילם בטח זה נורא עצוב בכל מקרה
תחשבו על זה
(או שלא, לחשוב זה כואב!
)

the z girl

New member
אהע זה יותר תלוי איך אתה מפרש

את זה.. ובאיזה מצב רוח אתה נמצא...... לא?

S m e l l y Cat

New member
אני בטוחה שגם המילים לא כאלה../images/Emo108.gif

עליזות
וזה פשוט נראה שהם הוציאו את הדיסק הראשון באחלהבחלה כזה ועכשיו הם מנסים להיות גות'יםעמוקיםאפליםומגניבים בגרוש|: טוב אחרי שאני אשמע את הדיסק אני אחליט:p

EleVaTioN

New member
כה...../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

ואני מסכימה עם עופר. ולכו תדעו אולי הם באמת הפכו לגותייםעמוקיםאיפליםומגניבים
לכו תדעו מה נכנס בהם חחחחחחחחח קיצר, אני רוצה כבר לשמוע!! ><

למעלה