הדיסק של A2R יצא!!!
דיסק פשוט מעולה, הפתיעו אותי לטובה הפקות מדהימות!! (רובם על ידי מקס סולסלר, כבוד) ליריקס.. הממ.. אני לא יגיד מעולה אבל ליריקס טוב, ויש המון יציאיות טובות פלוא ענק של שגיא (אל מרוק) וגם של הבריטי (אהה.. מקס)! אדם (צ'יקוטו) שיחק אותה.. מי חשב שקלאבר יכול לראפרפ? הופעת אורח של (טמ טמ טמ..): בטראק מספר 8! "אלקטריקל אייר" יאנג אי - הביא אותה בבית ענק פשוט ענק, ליריקס ענק ענק ענק!!! ועשה גם ת'פזמון לשיר (מין Soul ראפ כזה) בטראק מספר 7! "היר דיי קאם (הנה הם באים)" סנאגל והברנש - סנאגל בית יחסית קצר אבל מעולה והברנש מצויין בסגנון שלו..
ומישהו חדש.. עוד לא שמעתם עליו, אבל הוא כאן! Dakk-Ju עם השתתפות אורח בשיר "גרוב של חצות" טראק 4 שיר מעולה דרך אגב.. פזמון חזק.. הברווז היהודי (לא חושב זה באמת הפירוש) הביא אותה בבית חבל על הזמן.. ליריקס הממ.. באנגלית אז אני לא ממש יכול לשפוט, אבל מאוד נחמד.. פלוא בנזונה!!!.. בקיצור "A2R - Take A Risk" אלבום מעולה.. הייתי אומר "רוצו לקנות" אבל אי אפשר! מכיוון שזה אלבום אנדגראונד (מחתרתי) אז אין בחנויות אבל אפשר לפנות לאייסיקיו: 231174459 (מקס סולסלר) או לטלפון: 067.519565 (מקס) או 054.336916 (דוד) ולהזמין!!! החבר'ה באמת השקיעו.. עם חוברת והכל הייתי קונה ת'אלבום רק בשביל התמונות המצחיקות שבחוברת אז זה כל מה שיש להגיד (האמת שיותר אבל לוחצים עליי כאן לסיים) יאללה ביי
נ.ב כל הדיסק הוקלט באולפני U-NeeK (משהו טוב..) נ.
דיסק פשוט מעולה, הפתיעו אותי לטובה הפקות מדהימות!! (רובם על ידי מקס סולסלר, כבוד) ליריקס.. הממ.. אני לא יגיד מעולה אבל ליריקס טוב, ויש המון יציאיות טובות פלוא ענק של שגיא (אל מרוק) וגם של הבריטי (אהה.. מקס)! אדם (צ'יקוטו) שיחק אותה.. מי חשב שקלאבר יכול לראפרפ? הופעת אורח של (טמ טמ טמ..): בטראק מספר 8! "אלקטריקל אייר" יאנג אי - הביא אותה בבית ענק פשוט ענק, ליריקס ענק ענק ענק!!! ועשה גם ת'פזמון לשיר (מין Soul ראפ כזה) בטראק מספר 7! "היר דיי קאם (הנה הם באים)" סנאגל והברנש - סנאגל בית יחסית קצר אבל מעולה והברנש מצויין בסגנון שלו..