הדיסק של A2R יצא!!!

Little MC

New member
הדיסק של A2R יצא!!!

דיסק פשוט מעולה, הפתיעו אותי לטובה הפקות מדהימות!! (רובם על ידי מקס סולסלר, כבוד) ליריקס.. הממ.. אני לא יגיד מעולה אבל ליריקס טוב, ויש המון יציאיות טובות פלוא ענק של שגיא (אל מרוק) וגם של הבריטי (אהה.. מקס)! אדם (צ'יקוטו) שיחק אותה.. מי חשב שקלאבר יכול לראפרפ? הופעת אורח של (טמ טמ טמ..): בטראק מספר 8! "אלקטריקל אייר" יאנג אי - הביא אותה בבית ענק פשוט ענק, ליריקס ענק ענק ענק!!! ועשה גם ת'פזמון לשיר (מין Soul ראפ כזה) בטראק מספר 7! "היר דיי קאם (הנה הם באים)" סנאגל והברנש - סנאגל בית יחסית קצר אבל מעולה והברנש מצויין בסגנון שלו..
ומישהו חדש.. עוד לא שמעתם עליו, אבל הוא כאן! Dakk-Ju עם השתתפות אורח בשיר "גרוב של חצות" טראק 4 שיר מעולה דרך אגב.. פזמון חזק.. הברווז היהודי (לא חושב זה באמת הפירוש) הביא אותה בבית חבל על הזמן.. ליריקס הממ.. באנגלית אז אני לא ממש יכול לשפוט, אבל מאוד נחמד.. פלוא בנזונה!!!.. בקיצור "A2R - Take A Risk" אלבום מעולה.. הייתי אומר "רוצו לקנות" אבל אי אפשר! מכיוון שזה אלבום אנדגראונד (מחתרתי) אז אין בחנויות אבל אפשר לפנות לאייסיקיו: 231174459 (מקס סולסלר) או לטלפון: 067.519565 (מקס) או 054.336916 (דוד) ולהזמין!!! החבר'ה באמת השקיעו.. עם חוברת והכל הייתי קונה ת'אלבום רק בשביל התמונות המצחיקות שבחוברת אז זה כל מה שיש להגיד (האמת שיותר אבל לוחצים עליי כאן לסיים) יאללה ביי
נ.ב כל הדיסק הוקלט באולפני U-NeeK (משהו טוב..) נ.

Gil shaDy

New member
נשמע טוב כבר אמרתי לך ליאור...

יש לך כבר קונה אני אשמח לעותק! גם מחיר לא יקר מי יודע מה.... היפ הופ בעברית ועם כאלה אורחים מה יכול להיות רע??? קונה!

ng גבאי

New member
בהחלט דיסק טוב ...

הייתי נותן גם ביקורת מפורטת... אבל פשוט עוד לא הספקתי לקנות שמעתי תדיסק כשהוא היה בשלבי הכנה והוא פשוט טוב חייב לציין לטובה את האוטרו השילוב של הגיטרה שם פשוט חזק הפקות מעולות , מגוון סיגנות מוזיקלים (כולם כמובן בתחום המוזיקה השחורה) , תמונות פצצה , עתיפה מקצועית . החברה האלו השקיעו המון מאמן והמון המון כסף ... כל מה שנשאר לכם כדי להודות להם זה פשוט לפנות אלייהם ולקנות!

Little MC

New member
אגב, באמת שכחתי לציין ת'מחיר!

קודם כל הדיסק כולל: דיסק (עם עטיפה וכאלה..) פוסטר (כן כן A2R על הקיר, זה לא חלום) ו.. הקדשה אישית! (כן זה באמת האומנים שחותמים לא מחשב!) וכל זה רק.. רק ב- 40 שקלים חדשים!! עלות יצור בלבד האומנים לא מרוויחים עלייכם כסף רק רוצים שיכירו אותם ושאתם תהנו! (טוב אולי הם כן, 5 שקל ככה, ביג דיל) מה לא שווה? מאוד שווה..!

David Ochayon

New member
באמת תודה על התמיכה ליאור

למי שרוצה לשמוע היפ הופ מקומי,מקורי וקצת שונה יותר.. עם נגיעות בריטיות של מקס (Big Up MOSS SIDE!!) וכמובן האורחים שנתנו את הכל (איתמר בבית מדהים ב-"electrical air") וכל ההשקעה שמסביב.. לא כל יום נתקלים במשהו כל כך ביתי אך עם זאת כל כך מושקע (yamaha ns-10 כבר אמרנו?). אה ויש גם דף ברשת: www.barcode.host.sk/uneek/index.htm (אין קשר לברקוד, ברקוד לא קיים יותר)

MoKa BoY

New member
מישה

שלחתי כבר כסף לדוד , בר אני מת לשמו עתדיסק ולתלות תפוסטר

Little MC

New member
מי הם?

הממממ.. שלוש ראפרים בני זונות (מהבחינה הטובה לא לדאוג)!!!! שהפציצו בדיסק פשוט ענק!! שעולה רק 40 ש"ח! מה עוד אתה צריך?

David Ochayon

New member
הלהקה נקראת A2R

מקס: Soulseller שגיא: El-Maroc ואדם: Chiquito הם בחרו בדרך שונה מהמקובלת בהיפ הופ הישראלי (לעלות לאופן מייק בג'י ספוט ואז לשלוח סקיצות לצ'ולו) בחרו בדרך שבה קודם משקיעים במשהו מוחשי ואיכותי שאפשר לבוא איתו ולהגיד: הנה זה אנחנו וזה מה שאנחנו עושים.

Little MC

New member
דרך שונה, אבל דרך טובה..

כי העובדה שהם הצליחו להוציא דיסק בכוחות עצמם בלי לעזר ב"גדולים" מוכיח הרבה.. ואני חושב ש.. כשרואים שהצלחת להוציא דיסק לבד, ובאמת דיסק מעולה והפקות מצויינות.. זה נותן הרבה יותר כבוד לבן אדם ואנשים רק ירצו עכשיו לעבוד עם הלהקה, מכיוון שיודעים למה הם מסוגלים.. וכמובן גם האולפן (U-Neek), דיגידי בקרוב..

TeeAnTee

New member
בהחלט דיסק מעולה!

אני חייב להגיד שנורא קשה להרשים אותי, והאלבום של A2R נשמע מצויין, הפקות מעולות ויוצאות דופן, ליריקס מצויינים עברית משלוב אנגלית ועוד הופעות אורח של איתמר וסנאגל והברנש, מה צריך יותר מזה? באמת אחד הדברים המושקעים ששמעתי בזמן האחרון, חובה בכל מערכת!

Little MC

New member
בהחלט!!!

מאז שקיבלתי ת'דיסק הוא לא יצא מהדיסקמן! ואני לא אחד מהטיפוסים האלה שנדבקים לדיסקים אבל זה באמת משהו מיוחד..

Sister G

New member
שיכנעת אותי! ../images/Emo13.gif

אני עכשיו צירפתי את מקס ואני אברר עוד על הדיסק, ועם הפרטים שנתת נראה לי גם שאני אקנה אותו. כל הכבוד להם על העבודה הקשה!

multi

New member
כמו שאמרתי לך, תשחררו איזה דוגמית

לאינטרנט, שאנשים יוכלו לשמוע ולדעת מה הם קונים, ואם הם יאהבו את זה. כי הם לא מוכרים.

למעלה