הדיסק של המיוזיקל מישהו/היא יודע/ת איפה אפשר לקנות אותו בארץ?
G Gilmore Girl Rules New member 12/12/02 #2 ../images/Emo4.gifלא... *מרביצה לעצמה על לא ביקשה ממאיה שתקנה לה את הדיסק**איה** *
ל לiלה New member 13/12/02 #11 המשך.... *מרביצה לך (או לפחות מתמתכננת) על זה שלא ביקשת ממאיה שתקנה לי את הדיסק*
1 14מתן New member 12/12/02 #4 אני יודע ../images/Emo70.gif קונים באמריקה, טוב זה מה שאני עשיתי (רק רציתי להגיד שיש לי את הדיסק ) הוא ממש שוווווווה !
אני יודע ../images/Emo70.gif קונים באמריקה, טוב זה מה שאני עשיתי (רק רציתי להגיד שיש לי את הדיסק ) הוא ממש שוווווווה !
D DiScoNnecTed New member 12/12/02 #5 ../images/Emo45.gif אני נוסעת עוד מעט לאמריקה, נראה לי שאני אקנה את הדיסק בכמות מסחרית לכל האנשים בפורום... (אם יהיה לי תקציב, that is )
../images/Emo45.gif אני נוסעת עוד מעט לאמריקה, נראה לי שאני אקנה את הדיסק בכמות מסחרית לכל האנשים בפורום... (אם יהיה לי תקציב, that is )
J JoyceFreak New member 12/12/02 #6 אולי זה יעזור... בארץ, לפי מיטב ידיעתי אי אפשר לקנות את זה, אבל אני ממליץ מאוד להזמין באמזון קום זה דיי משתלם ועד שזה יגיע לארץ(אם בכלל)...אני יודע שזה מה שאני אעשה...
אולי זה יעזור... בארץ, לפי מיטב ידיעתי אי אפשר לקנות את זה, אבל אני ממליץ מאוד להזמין באמזון קום זה דיי משתלם ועד שזה יגיע לארץ(אם בכלל)...אני יודע שזה מה שאני אעשה...
I IDOffryn New member 12/12/02 #7 זה מה שאני עשיתי.. רק באמזון uk וזה הגיע לי ממש מהר פחות משבוע אני חשוב
I IDOffryn New member 13/12/02 #9 אמממ.. הזמנתי עוד 2 דיסקים נוספים אבל הדיסק עצמו עלה 10.משהו אירו והמשלוח 2 אירו והכל פריט 1 וחצי אירו אז תעשו את החישוב אם אני אמצא את החשבונית אז אני אכתוב בדיוק את המחיר
אמממ.. הזמנתי עוד 2 דיסקים נוספים אבל הדיסק עצמו עלה 10.משהו אירו והמשלוח 2 אירו והכל פריט 1 וחצי אירו אז תעשו את החישוב אם אני אמצא את החשבונית אז אני אכתוב בדיוק את המחיר