הדיסק של אוונסס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love gina

New member
הדיסק של אוונסס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש אותו בארץ!!!!!! ולא סתם יש אותו בארץ, הוא תחת n.m.c מה שאומר שהוא הולך להיות מפורסם מאד מאד..... (באתר שלהם הוא נמצא הכי למעלה , במומלצים....... ונכון כשאתם הולכים לחנויות ורואים מדפים מלאים באותו דיסק רק עם אלף עותקים? זה תמיד של nmc) זהו, בכל אופן, אני הולך להשיג את הדיסק יום שני, אחרי הבגרות במת' (מתנה קטנה לסיום הבגרות...) והדיסק עולה 70 שקל!! (שזה יחסית זול...) זהו.. מקווה שאתם מאושרים כמוני.....

../images/Emo98.gif

הורדתי את הדיסק והוא באמת דיסק טוב ממליץ לקנות למי שיש כסף חחח (לי אין כסף בשביל דיסקים,בשביל זה צורב)

elknetld2kil

New member
הסינגל הבא - Going Under

והוא יוצא בקרוב בארה"ב. הקליפ כבר מתוכנן.

i love gina

New member
וואו, בטח דיסק מעולה.......

לא יכול לחכות לשים את הידיים שלי עליו..... אגב, סתם ניצולון קטן- טומב ריידר 6 יוצא ב-20 ביוני!~!!!!!!!!! לא יכול לחכות כבר!!!!!!!!!!!!!!! (לזה אני באמת הכי מחכה, שילכו לעזאזל כל הדיסקים, רק שאני ישחק כבר במשחק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

קליפ הבא Going Under הולך להיות

מצולם מתחת למים
הדיסק בארץ? מגניב...

הדיסק שלהם הצלחה אדירה

מקום 1 בבילבורד של אירופה ומקום 4 בבילבורד של אמריקה מתחת למים איזה יפה כבר מחכה לראות אותו

Chandler Rulz

New member
טומב ריידר 6!!!!! ישששש!!!

אפילו לא ידעתי על זה!! חשבתי שהיא מתה ב-5 (שאגב, משחק אלוווווווווווף!!) אווווווף, אני רוצה, אני רוצה!!! ויש, זה בול בסיום הלימודים (לא כולל בגרות בלשון (29) ומחשבים (10.7)) שיבוא כבר ה-20 ביונייייייייייי!!

i love gina

New member
איגור, אתה החבר הכי טוב החדש שלי!!!

סופסוף מישהו שאוהב טומב ריידר בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עד היום לא פגשתי אחד שאוהב את זה כמוני, (חוץ מאמיתי ש'מחבב') איזה יופי..... טוב, אז בקשר למשחק, אם חשבת שה-5 היה כזה אלוף חכה עד שתראה את השישי, הגרפיקה נראית כל כךךךךךךך אמיתית שזה הורג!!!! וזוכר את הסרטים fmv שנראו הכי יפה, במשחקים? אז המשחק כולו, כשאתה משחק, יראה כאילו זה סרט.... ויש לי 150 תנועות חדשות, כמעט כל מה שתרצה לעשות תוכל גם, (יש כפתור במקלדת לתנועה.....) ומלא נשקים חדשים, עלילה מעניינת, ו.... יו, חבל"ז לך על הזמן..... אתה אולי מחכה מעכשיו, אבל אני כבר מחכה מ-2001!!!!!!!!!!!!!!! והציפייה הולכת להגמר בקרוב..... איזה כיף..... שתבין, המשחק היה אמור לצאת ב-15 בנובמבר 2002, ודחו אותו עד לתאריך הזה!!!!!!!!!! רק שיגיע, שיגיע כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i love gina

New member
לא שכחתי.....

אפילו עשיתי "אנטר" אחרי כל 20 סימני קריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת אומרת שאני לא לומד..... צק צק צק...

i love gina

New member
כנס לאתר הזה.....

יש בו תמונות מהמשחק, סרטים, וכל מה שאתה רוצה לדעת על המשחק..... שווה! (גם יש מלא מידע על הסרט טומב ריידר 2 שיצא ב-25 ביולי....) כנס...

למעלה