הדיסק שלכם

הדיסק שלכם

משחקון חדש, אנחנו מקווים שתשתפו פעולה זה יכול להיות ממש נחמד
כמו שאתם יודעים לפני שנה בדיוק יצא הדיסק הסופר מצליח ברייקאווי אז חשבנו, שאחרי 2 אלבומים כ"כ מצליחים, וכ"כ הרבה להיטים יהיה נחמד לראות איזה דיסק הייתם יוצרים לעצמכם מכ-ל השירים של קלי. הסבר יותר מפורט: המשחק מורכב מ-3 חלקים: 1. כל מי שרוצה [שזה אומר כולם, אנחנו פורום דקטטורי] יבחר 12 שירים מבין כל השירים שקלי ביצעה אי פעם. אם זה שירים מדיסקים, שירים מהופעות, שירים מאיידול, ביצועים אקוסטיים, ביצועי א-קפלה וכו'... באמת כל דבר שבא לכם. 2. לבחור שם לדיסק, כל שם שעולה על דעתכם, אפשר להסביר את הבחירה אם בא לכם. 3. להכין עטיפה לדיסק שיצרתם, מאיזו תמונה בעולם שבא לכם, תמונה של קלי או תמונה של חיזר, מה שעולה לכם בראש. אממ..הזוכים יזכו בסגידה משותפת של כל חברי הפורום [מי שלא יסגוד יחסם לעד
] אז מה אתם אומרים, מי משתתף

14מתן

New member
../images/Emo45.gifהוו כמה נחמד הוא הזמן הפנוי../images/Emo6.gif

יש מצב אבל לאיזה רשימת שירים ?

purple rain2

New member
../images/Emo45.gif אבל יש לי תנאים ../images/Emo3.gif

אני עושה דיסק רק מהשירים שמופיעים בשני הדיסקים, למה אין לי כוח להתחיל להוריד מאה ביצועים
ושום עטיפה שמטיפה, למי יש זמן, עזבו אותי באמא'שלכם

mei14

New member
אני ישתתף

רק לפני זה שאלה צריכים להוריד את השירים? ולמי מגישים את זה?

ליאוריש

New member
אני אשתתף! כבר עשיתי דיסק

רק מה צריך לעשות בדיוק רק להציג רשימה ועטיפה?

../images/Emo27.gifכנסו כולם../images/Emo37.gif

יש הרבה משתתפים אז אפשר להתחיל
שוב הסבר: 1. מצורפת רשימת כל השירים שקלי ביצעה עד היום, מתוכם צריך לבחור 12-15 שירים. 2. כל אחד יכול לבחור איזה שם של דיסק שבא לו, זה יכול להיות שם של שיר, שם של חיה
או כל שם אפשרי. 3. לוקחים איזו תמונה שאתם רוצים של קלי, או אפילו איזה חתימה של קלי, ומכינים ממנה עטיפה לדיסק. זה לא כ"א מסובך, מי שלא מומחה בפוטושופ יכול להכין בצייר..רק לקחת תמונה ולהוסיף לה שם..כמובן שככל שזה יהיה מושקע יותר כך יותר טוב
. תתחילו לעבוד על זה
ביום שני נפתח שרשור חדש ותשרשרו לשם את כל מה שעשיתם.

רשימת כל השירים של קלי

1. The trouble with love is 2. Miss independent 3. Low 4. Some kind of miracle 5. What's up lonely 6. Just missed the train 7 Beautiful disaster 8. You thouht wrong 9. Thankful 10. Anytime 11. A momet like this- גרסאת הדיסק 12. Before your love- גרסאת הדיסק 13. Breakaway 14. Since you been gone 15. Behind these hazel eyes 16. Because of you 17. Gone 18. Addicted 19. Where is your heart 20. Walk away 21. You found me 22. I hate myself for losing you 23. Hear me 24. Beautiful disaster- live 25. Don't 26. Come here 27. Piece of My Heart 28. The Thrill Is Gone 29. Sweet Dreams 30. Why 31. I'm moving on 32. I Won't Stand In Line (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 33. Vacation (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 34. Bounce (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 34. Forever Part of Me (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 36. La Musica (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 37. Timeless (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 38. Brighter Star (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 39. Wish Upon A Star (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 40. Madness (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 41. From Me To You (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 42. That's The Way (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 43. Sugar (מהפסקול של מג'סטין לקלי) 44. How Will I Know 45. Love Takes Time 46. Somewhere Other Than The Night 47. Spiderwebs 48. Behind these hazel eyes- אקוסטי 49. Breakaway- אקוסטי 50. Because of you- אקוסטי 51. Hear me- אקוסטי 52. Since you been gone- אקוסטי 53. At Last 54. Bleed For Me 55. Cryin 56. His Eye Is on the Sparrow 57. Never 58. O Happy Day 59. One Moment 60. Respect 61. Tonight 62. Vision Of Love 63. Rockin' Around The Christmas Tree 64. Sweet Nothings 65. Don't Play That Song 66. A Moment Like This- מAI 67. Before you love- מAI 68. It's Raining Men 69. Natural Woman 70. Stuff Like That There 71. Surrender 72. Think Twice 73. Walk On By 74. Without You 75. You're All I Need 76. Does He Love You 77. Aint No Mountain High Enough 78. American Bandstand 79. California Dreamin' 80. It Takes Two 81. Joy To The World 82. Love Will Keep Us Together 83. That's What Friends Are For 84. Angel 85. I Believe In You & Me 86. National Anthem 87. Queen Of The Night 88. To Make You Feel My Love 89. O Holy Night 90. Silent Night 91. Everytime X-Mas Comes Around 92. Jesus, Oh What A Wonderful Child 93. You'll Never Walk Alone 94. Free Your Mind 95. Call Me 96. Amane 97. America the Beautiful 98. God Bless America 99. Impossible Dream 100. One Voice 101. Shelter זהו. בהצלחה

EliranMaor

New member
וואו../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif

יש פה המון שירים שאני לא מכיר...

Beautiful SouI

New member
תבקש מאסי בטח יש לו../images/Emo20.gif

אלירן
אני בנתניה
צעקתי לך היום! באמשלי אתה חירש!

למעלה