הדיסק הכחול.....

m L m

New member
הדיסק הכחול.....

אחרי שמס' אנשים אמרו לי שהדיסק נורא יפה החלטתי לתת לו הזדמנות נוספת - אחרי שבהזדמנות הראשונה שמעתי שיר אחד וישר סגרתי
אז ככה... יש לי 2 מילים להגדיר את הדיסק..... כאב ראש. זה מה שהיה לי אחרי שסיימתי לשמוע אותו. אז כן, אני אוהבת את שאניה ומאוד! אבל.... אני אוהבת אותה בזכות הקאנטרי שבה ולא מזרחי. אם הייתי אוהבת מוזיקה מזרחית הייתי שומעת שרית חדד ולא יודעת מי. אבל למה שאניה??? אז אני מודה מאוד לשאניה שלא הכריחה אותנו לקנות את הדיסק 3 פעמים שונות ושמה את הכחול ביחד עם האדום כי בואו נהייה כניים - היינו קונים את הדיסק הכחול בכל מקרה גם אם הוא היה בא בנפרד

גם אני לא אוהב את הדיסק הכחול!!!../images/Emo5.gif

אבל שאנייה נראת ממש פ33ה בתמונה על הדיסק!!!!!!

mmhbk

New member
זאת לא סיבה, אתה יודע

אני מקווה שאם שאניה תגיע להופעה בארץ, היא לא תשיר את השירים בגרסאות ה"כחולות" שלהן. דואט עם שרית חדד דווקא נשמע רעיון מגניב.

m L m

New member
../images/Emo6.gif

אם שאניה תגיע לארץ אין לי בעיה שהיא תשיר את הגירסה הכחולה! העיקר שתגיע

sharabigfan

New member
דעתי על הדיסק הכחול../images/Emo13.gif

אני זוכרת ששמעתי את ההתחלה של Up ובתור אחת שלט סובלת מוזיקה מזרחית אני יכולה להגיד שממש היה קשה לי להאזין לזה.אבל לאחר חודש אחד אמרתי לעצמי בלב אוקי עוד צאנס אחד ואז מה שיצא מזה שאני עכשיו אוהבת רק 2 שירים מהדיסק הכחול FAFA ו Thank you babey שלא תבינו לא נכון אני אוהבת את שאניה בנשמה שלי
אבל אין, פשוט אני לא מצליחה להתחבר לזה. ולא הבנתי שאניה תשיר עם שרית חדד?????? מזרחית ושאניה...לא הולך ביחד (אבל מעניין מה יקרה) כמו שאמרתי כאן אם משהו שם לב, אני עובדת על מכתב לשאניה ואני אנסה לשאול את שאניה בקשר הגעה לישראל
זה נשמע מצחיק אבל מי יודע:)

למעלה