הדיסק החדש!!!!!!

SkateX

New member
הדיסק החדש!!!!!!

הדיסק החדש שלהם does this look infected פשוט אחלה דיסק!!!!!! טראקים מומלצים: still waiting mr.amsterdam yesterday.com hell song ועוד.... אחלה דיסק יותר טוב מהראשון..

ALMIGHTY

New member
מה יצא להם דיסק?!?!?

בכל מקרה, למה אתה לא מזכיר את אול קילר, נו פילר? זה הדיסק הכי מצליח שלהם...נראה לי שהתכוונת שאול קילר נו פילר הדיסק הראשון כי לפי איך שאתה כותב אתה כזה מתלהב ולא בדקת לעומק את הלהקה

SkateX

New member
אני לא בדקתי לעומק???

אתה שואל אותי אם יצא להם דיסק חדש ואומר לי שלא ´´בדקתי לעומק´´?? עובדה שיש לי אותו וראיתי פרסומות שלו באמ.טי.וי אז יצא להם דיסק חדש

ALMIGHTY

New member
אם יש לך אותו.....

אין להם שיר כזה yesterday.com!!!!! תפסתי אותך,טיפש!!! בטח צרבת אותו,נכון?

SkateX

New member
כן צרבתי אותו אבל...

אבל עדיין זה דיסק חייתי והורדתי את העטיפה מהאינטרנט והיה כתוב שם yesterday.com כי אני מוריד לפי רשימת השירים ´´חכם´´...

SkateX

New member
כן...

למה מה אתם רוצים??? סך הכל נכנסתי לפורום עם הודעה שיצא להם דיסק חדש ואתם ישר משתגעים... אז יופי הבנו שהמטרה היא שאחד יודע הכל יותר מכל אחד אחר על הלהקה...

Tapuhi

New member
אני לא יודעת שומדבר על הלהקה../images/Emo41.gif

זה כבר מוכיח לך שזו לא המטרה של הפורום או של האנשים שמשתתפים בו מה לעשות, אתה פוזר תתגאה בזה
כי אין לך ממש מה לעשות עם זה...

NiKi†a

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

אנחנו שמחים שיש לך את הדיסק החדש....תהנה ממנו..הוא מצויין

sk8ergirl

New member
אמ..גם אני שמעתי על שיר כזה

יסטרדיי.קום ויש אתר אחד של מלא שירים ויש שם מילים לשיר הזה, אולי זה בונוס טראק?!

SkateX

New member
בנאדם!!! לא הבנתי את הקטע שלך...

אז מה אם אין אותו בדיסק? אני ,אישית,ראיתי 2 סוגי עטיפות שבאחת יש שירים מקוריים ובשני יש שירים אחרים יעני שני דיסקים שונים אבל אם כמה שירים אותו דבר בשניהם... אז בקיצור!!!! דיי למריבה!! בקיצור..שיר חייתי מומלץ להורדה...

למעלה