הדיסק החדש Collision Course יצא

The anomaly

New member
הדיסק החדש Collision Course יצא

יצא להורדה, עוד לא לחנויות אני שומע אותו ברגעים אלה ממש והוא נשמע די טוב! אהבתי מאוד את השילוב רוק-ראפ החדש הזה הנה תמונה של העטיפה

The anomaly

New member
מי שמעוניין להוריד,

מסר. זה לינק מהיר לביטורנט אז מי שאין לו את התוכנה שלא יטרח...

Fools

New member
אח שלי

הדיסק יצא בארה"ב לא פה! יש לנו עוד לפחות חודש וקצת אם אני לא טועה עד שהדיסק יצא פה

The anomaly

New member
הוא ניתן להורדה ../images/Emo4.gif

דיסק ענק דרך אגב... חבל שהוא מאוד מאוד קצר (21 דקות).

Bassיסט

New member
כמה שירים יש בדיסק בכלל?

ולפי מה שהבנתי מהעטיפות זה די וי די ודיסק וחוץ מזה שאני לא מת על ג'יי זי אבל רציתי לדעת כמה שירים יש בדיסק? (לא הבנתי כל כך מהעטיפה - לא העמקתי)

Nitzanyo

New member
יש לי עכשיו גם את ההופעה של הדיסק

הופעה מאוד מאוד מאוד נחמדה זה שוקל כמעט 200 מגה

sh0k0 girl

New member
אוי ואבוי..!!!

אני בתור אחת שאובססית על לינקין פארק לא מרשה לעצמי להוריד דברים שלהם..!!! כאילו איך אתם נותנים לעצמכם להוריד שירים שלינקין עבדו קשה עליהם?!?!!? אולי תגידו בטח היא טחונה בגלל זה היא קונה רק אמיתי ואני ממש אבל ממש לא טחונה... תחשבו שניה אם אנשים צורבים את השירים של לינקין..לינקין לא ירוויחו..!!! בסוף הם יתפרקו!!!

Bassיסט

New member
חחחחחחחחח איזה חמודה...

בואי נאמר... שאם ראית את ההופעה שלהם בטקסס (היחידה שיצא לי ליראות) אז אף אחד שם מישראל לא היה בהופעה ( ניראה לי) ועדיין תיראי כמה מכוריי לינקין יש שם... שורה תחתונה גם אם כל ישראל תוריד תשירים שלהם עדיין יהיו אנשים מחו"ל שיקנו תדיסקים שלהם ככה שאת יכולה לישון בשקט שהם לא יתפרקו כל כך מהר ובטח לא בגלל שחברה מישראל מורידים תשירים שלהם... זה לא כמו אומנים ישראלים שרק ישראל קונה מהם את האלבומים ולכן את זה לא צריך להוריד...

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif אם כבר הזכרת את ההופעה ב..

טקסס. יש לי את הדיסק אני כל היום חורשת עליו
חחחחחח ועוד משהו.. השילוב שלהם אם JAY Z לא ממש מצא חן בעיניי.. אומנם שיר אחד איתו יפה אבל לא יודעת.. משום מה אני לא ממש אוהבת אותו
אבל הם כן אהבו את החיבור איתו אז.. סבבה

Bassיסט

New member
חחחח... יש לי את ההופעה...

שלהם בטקסס במחשב יענו ווידאו שאני רואה את ההופעה... יואו הם נתנו הופעה מטורפת בטקסס במיוחג שמר האן התחיל לזרוק שם את כל הציוד שלו וכנל הגיטרה השחורה שלהם שניזרקה לה באחשריות ונישברה לחתיכות בעודי זועק "ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!" חחחח היה מטורף! וכן גם אני לא הכי אוהב את ג'יי זי אבל עוד לא שמעתי תדיסק שלהם איתו ככה שעוד מוקדם לי לשפוט...

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gifבאמת דיסק טוב../images/Emo8.gif אממ

בא לי להיות בהופעה שלהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אוף
שיבואו לישראל!!!! [כן בטח יבואו
בחלומות שלי חחחח
] מישהו מהפורום היה בהופעה שלהם? לא נראה לי אבל אני ישאל בכל זאת

Fools

New member
אני הייתי בכיתה ג' נראה לי

היינו בחו"ל יפן אני חושבת..לא ממש זוכרת איפה אני ישאל שאחי יגיע הביתה בקיצור אחים שלי לקחו אותי איתם להופעה לא שאני ממש זוכרת משהו אבל אני זוכרת שלמייק היה שיער אדום ולבראד היה גלח בלי זקן בלי ליפה סתם בראד צריכות להיות לי תמונות שאני ימצא אני יעלה!! :]

למעלה