הדיסק החדש של S&M

הדיסק החדש של S&M

Swollen members - Monsters in the closet רק אני חשבתי שהוא ממש ממש מוצלח? (למרות שדי ממוחזר)

ק ר ח

New member
אפשר פרטים?

כי אין לי מושג מי אלה.....טובים?רעים? מישהו?

DoubleD

New member
כן....

טובים.
אם אתה רוצה עוד פרטים אתה יכול למצוא במאמר הזה! (מומלץ) ובקרוב גם בחלקה נכבדת באתר הזה.
*cunninlynguists- mic like a memory ft. kory calico.mp3* Be GooD. |נשיכה|DouBle-D-

Strike-A

New member
אההה... האמת היא

שרק אלבום הבכורה שלהם balance מ-00 הוא ממש אלבום טוב, השני שלהם, Bad Dreams הוא סביר, והאלבום הזה הוא אכזבה. עוד המלצה שקשורה אליהם זה האוסף Battle Axe Worriors שזה אוסף של חברת התקליטים שלהם.

Strike-A

New member
לא מסכים איתך

באד דרימס הרבה יותר מצועצע מבאלאנס, הוא הרבה יותר "יענו אפל ומתוחכם" ובתכל´ס הוא דיי מזויף.

תשמע..

לדעתי אי אפשר לדבר על זיוף בסוולן ממברס כי הסגנון שלהם הוא די דימיוני זה לא שהם מתיימרים להיות משהו שהם לא כי סה"כ רוב הסגנון שלהם הוא אגו טריפ אפל. סה"כ האלבום הראשון ניתן להגיד שהוא מבריק יותר Groundbreaking שיר פשוט ענק, אבל האלבום השני יותר מגובש קצת יותר פוזל למיינסטרים וקצת יותר לוקח צעד מהסגנון האפל שלהם עם הרבה יותר האתרחויות (שלושת רבעי מהשירים כוללים התארחות של אומן כלשהו). הוא הרבה יותר יציב מהאלבום הראשון שכולל כמה יציאות מדהימות. Left Field (אולי אני קצת משוחד כי זה עם דל) Lady Venom גראונדברייקינג שכבר הזכרתי שלפי דעתי הוא השיר הכי טוב שלהם גם Counter parts שהוא שיר מעולה. אבל הוא גם עכולל שירים סתמיים ביותר Brace yourself וכאלה... האלבום השני הרבה יותר מגובש הרבה יותר מקצועי והרבה יותר יציב. אבל השירם האהובים עליי רובם מהאלבום הראשון, ויש גם כמה שמהאלבום השלישי אבל מבחינת יציבות של אלבום כסה"כ בד דרימס לוקח גם את הראשון וגם את השלישי.

volatile

New member
באלאנס מעולה ובאד דרימס הוא ממש

ככה ככה... פושר מאוד! אין מה להשוות הביטים בבאלנס פשוט לאכול את האצבעות... לדוגמא התופים של Out Of Range פשוט מעולים... שיר מדהים לדעתי! כמובן מה שהזכירו פה בתוספת של Shatterproof שאני מאוד אוהב... כמו שהפזמון אומר People who live in glass houses shouldn´t throw stones. ההפקה של באד דרימס חביבה (בעיקר בזכות רוב דה ויקינג) אבל את באלאנס הפיקו מאדליב ואבידנס אז באמת אין מקום להשוואה! מבחינת ביטים ללא ונוכחות ללא ספק באלאנס לוקח... הוא גם יותר מעניין כנראה בגלל השילוב של 2 הגורמים האלה... שומע עכשיו Lootpack - Long Awaited (Featuring Dilated People) (כדאי גם לכם לשמוע) פלג.

המלצות מאלבומים קודמים

Sinfull bliss Grounbreaking Lady venom Antrax island fuel injected המלצות מהאלבום החדש New Details English Breakfst - feat DJ Vadim Breath - Feat Nelly Fuartado (כן כן - דווקא יצא מוצלח members only אחלה אלבום דווקא החדש, אם יהיה מספיק ביקוש אני אכתוב ביקורת (מי שרוצה ביקורת שישרשר) - רק חבל ששמעתי כבר את רובו

Bracker Bracker

New member
תודה תודה לשניכם אבל...

התבלבלתי שמעתי דווקא את Bad Dreams טוב הבנתי Bakance אחלה אז נבדוק np - Afu-RA f/ Masta Killah -Mortal Kombat

Wakizashi

New member
S&M- אנדרגראונד מוצלח ודעה אישית:

כמו שכתבתי בכתבה עליהם, את S&M גילית בקנדה; למעשה, אני בשוק מזה שלא ידעתי שיצא להם אלבום חדש והייתי צריך לקרוא על כך לראשונה פה בפורום (שהפורום הזה יקבל ח"ח עצבני - ומי שעוד לא התגייס, שידע שמדובר ב"חיזוק חיובי", ולא ראשי תיבות שפירושם שלילי...). למעשה, לא מדובר בדיוק באלבום שלישי חדש, אלא יותר מעין "אלבום שבין אלבומים", אלבום אוסף אשר כולל B-Sides של הצמד, רמיקסים, הקלטות מוקדמות, וגם כמה סינגלים חדשים שתפקידם להלהיב את המעריצים השרופים שכבר מכירים כל השתעלות וגרעפס שיצאו מהמיקרופון לתוך קלטת Dat ומשם לדיסק. אני עוד לא מסוגל להגיב, מן הסתם, על האלבום השלישי, אולם אציין שוב את שאמרתי בעבר על שני האלבומים הקודמים. לפי דעתי, Bad Dreams הוא אלבום שאמנם מעט אנדרגראונד מ-Balance, אולם אין הדבר נזקף לרעתו כלל וכלל. הביטים מקוריים, השילוב בין Mad Child ל-Prevail מוצלח, וגם הוא עוסק בנושאים שאישית, עוד לא יצא לי לשמוע בשיר ראפ! אולי זה עניין של טעם באמת, אבל מצאתי בהם צליל ורעננות שכמותם לא שמעתי מאמנים יותר מוכרים ומוכרים במיינסטרים. אולי בגלל זה הם במיינסטרים, לא?

ק ר ח

New member
אני לא מבין כל כך גדול בהיפ הופ

עכשיו אני רוצה,אם לא אכפת לכם,שתסבירו לי מה זה מיינסטרים,אנדרגראונד אני יודע מה זה
הפתעתי אתכם הא?

volatile

New member
שאלה מסובכת עדי אבל אני אנסה לענות

כעיקרון אנדרגרואנד = מתחת לפני השטח, כלומר לא מוכר במיוחד אלא לגרעין קשה של מעריצים וכדומה בגלל כמה סיבות: 1. החומר שלהם לא יוצא בחברת תקליטים גדולה עם הפצה וקידום רציניים דבר שנובע מכמה סיבות : א. חוסר חשיפה ויצירת רעש ברחבי הארץ. ב. איכות גרועה של החומר (למרות שזה לא תמיד הגרום הקובע) ג. אקפסרימנטליות וחופשיות לעשות מה שרוצים בהבדל מחברת תקליטים גדולה שיושבת על הראש ומכתיבה מה ואיך... בגלל שמרבית אומני האנדרגרואנד חתומים בלייבל עצמאי הם מקבלים שליטה יצירתית מלאה על החומר שלהם. בזמן שמיינסטרים = הזרם המרכזי, זה משהו שכולם מכירים ומקבל דחיפה מאסיבית ברדיו/ערוצי מוזיקה בטלוויזה וכו´ל. בעקבות זה שרוב החומר שמגיע למיינסטרים היום עובד על אותם נוסחאות (דברים שקל לשמוע יותר ומותאמים יותר לרדיו) אז האנדרגרואנד קיבל משמעות של מוזיקה פחות מתפשרת (מכיוון שפחות מפעילים על היוצרים לחץ יצירתי לכיוונים מסחריים) ולכן גם יותר נועזת, מרחיקת לחת ומקורית... לעיתים התוצאה מעפנה לעיתים התוצאה באמת מדהימה... אבל על כולם כבר מוסכם שההיפ-הופ המיינסטרימי כרגע משעמם ותפל ובאנדרגרואנד זה איפה שגדלים הדברים המעניינים באמת... לפחות עלי זה מוסכם
מקווה שלא סיבכתי אותך...

למעלה