הדיסק החדש של פוב

• פותח הנושא KNS
  • פורסם בתאריך

KNS

New member
הדיסק החדש של פוב

להורדה! כן כן חיכינו כל כך הרבה ואיכשהו הדיסק הופץ לאינטרנט ואפשר להוריד אותו! אני לא יודעת מי כאן בעד\נגד הורדות אבל עדיין אפשר להוריד. אני חושבת שהוא מדהים!

noname20000000

New member
אני די מבואסת בשבילם.

לחשוב שהם עבדו כל כך קשה בשביל הרגע הזה, ואז פתאום הכל התנפץ להם (עדיין מנסה לברר מי עשה את זה). ההודעה של פיט לא נשמעה כל כך עצובה, אבל לא היה קשה להבין שגם הם מבואסים מהעניין. אני, בכל אופן, לא מורידה, אני אחכה עד שאני אקבל את הדיסק עצמו.

noname20000000

New member
מהאתר הרשמי:

"As this tour winds to an end in the south- this last two weeks has felt like forever. There have been so many ups and downs... each city was carefully picked for one reason or another. Thank you for taking part in this with us. On another note our new record has leaked. While this isn't the end of the world it certainly feels pretty terrible. As an artist we have a vision for how we want our record to be presented and this isn't it. It is unfortunate that a couple of vultures in a plant somewhere can ruin this vision so easily. On the other hand we understand what its like to wait and wait for a new record... that's one of the reasons we tried so hard to get a new record out soon. We didn't want our fans to wait. We appreciate those of you who are still waiting, but like I said, we understand those who have to sneak a peek at the presents under the tree the night before. Please remember that as the music industry changes more and more we only put out records so we can keep touring and travelling. We want to keep this going for as long as possible. Obviously your support helps that. Please take this into consideration with whatever decision you make when it comes to downloading the record and buying it when it is released.Thanks"

MirrorGirl

New member
אויי../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

ס'הודעה עצובה. כ"כ הרבה עבודה והשקעה וככה כל מה שהם רצו נהרס.
ד"א זאת מיכל , michalushK החלפתי כינוי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

אני קונה אחרכך. אני מורידה רק לפני שזה מגיע וגם אמ.. כדי שאני אוכל להעלות לנגן שלי [אי-אודיו] ואני קונה למדף דיסקים שלי בחדר P: XD

וזה די מתקשר לדיון שתכננתי לפתוח...

האם אתם מחכים עד שהדיסק יצא ומתכננים לקנות אותו, או שכבר הורדתם את הדיסק? בעיקרון גם בלי שהעלו אותו לאתר הזה אני יודעת שזה לא יהיה קשה כל כך להשיג אותו בצורה לא חוקית למי שירצה.. אבל מה העמדה שלכם בנושא?

Gali4697

New member
נמ

אין סיכוי שאני אלך לקנות את הדיסק ברגע שהוא ייצא, פוב משנים סגנון וזה יכול לצאת ממש חרא אז אני אשיג בדרך חוקית ביותר ואחרכך אחליט

מסכימה..../images/Emo223.gif

בהתחלה לא אהבתי את הסגנון החדש שלהם.. עכשיו התרגלתי אבל אני עדיין רוצה לשמוע עוד כמה שירים לפני שאני מחלטיה.. ומקסימום אני אבקש ליומהולדת ואת ההודעה המקורית אני לא יכולה למחוק אבל אם קישורים אחרים ששמים פה להורדה ימחקו

advosh18

New member
אמ..

אני חושבת שגם אם מורידים את הדיסק מהאינטרנט זה לא אותו הדבר כמו הדיסק המקורי, אחרי שמשלמים עליו כסף. אחרי שיצאו 4 שירים אני חושבת שאפשר לראות את הקו הכללי של הדיסק ולבחור אם רוצים לקנות אותו או לא, בעיקר אם זו להקה שמכירים טוב..

KNS

New member
לדעתי...

אני חושבת שזה לא בסדר שהדליפו את זה כבר עכשיו כי הם עבדו קשה על האלבום, אבל אין לי בעיה עם הורדות. גם את האלבום הקודם הורדתי וגם את זה הורדתי וכמובן שאני מתכוונת גם ליקנות בלי שום קשר אם אני אוהב את זה או לא. נשארו רק איזה 16 ימים עד שיצא האלבום אז לדעתי זה יחסית בסדר להוריד את האלבום, ובכל מקרה זה פוב! אם לא הייתה למישו בעיה להוריד את ה-4 השירים הקודמים אז למה שזה יפריע להוריד את כל האלבום?

MirrorGirl

New member
אני מתכוננת לקנות../images/Emo28.gif

טוב ליתר הדיוק קונים לי אותו ליומולדת
וזה ממש ביאס אותי לגלות שמישהו הדליף תדיסק , כי הם ממש השקיעו ועבדו עליו ועכשיו ככה מישו הורס להם את כל מה שהם תיכננו לעשות עם ההוצאה של הדיסק.. ואני מסכימה עם כל מה שפיט אמר בהודעה באתר הרישמי..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

כבר חודש וחצי אני מחפשת אותו להורדה.. אבל כבר יש לי 10 חתימות של דיסקים בטאוור רקורדס וכבר חודש אני שומרת את זה רק לדיסק לפוב. לא רוצה לקנות שום דבר אחר! רק פוב
אז.. כנראה כמו כל דבר אחר. אני אוריד לפני שזה יוצא - בשנייה שיגיע לארץ אני יקנה. ואז יהיו לי 58 דיסקים על המדף D::::::

למעלה