הדיסק החדש של ג'סי מקרטני.......

bambili10

New member
הדיסק החדש של ג'סי מקרטני.......

אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות את הדיסק בבקשה לשלוח לי הודעה עם השם של החנות....

like the Devil

New member
מומלץ בינתיים לא

חללכת לחנויות ולשבקש את הדיסק או לשאול מתי הוא מגיע!!!! תאמיני לי- ניסיתי את זה!!! זה היה אחד הדברים הכי מבחים שעשיתי בחיים שלי! אני: יש לכם במקרה תדיסק החדש של ג'ס מקארטני? המוכרת: מי???? אני: ג'ס מקארטני... המוכרת: מי?!?!?! (פשע!! לא לדעת מי זה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? הוא רק אחד האנשים הכי כוסונים שאיי פעם נולדו ייולדו או יבלדו!) המוכרת: איזה סגנון הוא שר? אני: פופרוק המוכרת: שוב, איך קוראים לו? (ברגע זה כבר זה היה מוגזם!! איך?? איך אפשר לא לדעת מי זה?!?!?!) אני: ג'ס מקארטני המוכרת: לא אין לנו תדיסק שלו!!! עצוב!!! ומביח! ופשע!... חחחח

כןן..=\

גם אני הלכתי ושאלתי.. הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהשמיים!!!! פשוט ב-ו-ש-ה לאנושות לא לדברת מי זה!

רזי רז

New member
לא הכל נכון...

חברה שלי טיילה בתל אביב ואמרה לי שהיא ראתה את הדיסק בחנות!!! חוץ מזה שאם למישהי זה כל כך דחוף אתם יכולות להיכנס ל-ebay ולהזמין את זה מחו"ל! חוץ מזה שימו זין על המוכרים המזדיינים האלו! תאמינו לי היו פדיחות יותר גדולות שהייתי לפני חודשיים באירלנד! הם לא שמעו עליו בכלל וחשבתי שאני מתחרפנת!! ואז מצאתי חנות יחידה שהיה להם את הדיסק ובדיוק שהגעתי נגמר המלאי!!! חשבתי שאני רוצחת מישו!! (מה לעשות היה חג מולד)

וואיי איזה באסה זהה!!

וגמאני שאלתי בחנות דיסקים ולא הבינו על מה אני מדברת!! אני אומרת לכם.. אנשים לא יודעים מה זה טוב אם הם לא מכירים את ג'סי!!...

like the Devil

New member
אוף!!!!

למה יש אנשיםן כ5אלה מפגרים בעולם שלא יודעים מזה הבנאדם הכי כוסון בעולם!?!?!?!?!?!?!?!!? זה חטא!!!!!! יאייי ראיתי אותו היום בTRL jeese i LOVE YOU!!!!! *מאוהבת*

למעלה