הדיסק האהוב עליכם

p i n g o

New member
הדיסק האהוב עליכם

מבין כל הדיסקים שהוציאה קיילי איזה דיסק הכי אהוב עליכם??

p i n g o

New member
אוקיי, אני אתחיל

כל הדיסקים שלה היו יפים, כמובן, אבל בכל זאת: הכי יפה לדעתי זה Fever.. הוא כנראה יוצר מודרני וקופצני, אולי בגלל זה.
בכל מקרה, אתם לא מתגעגעים קצת לשירים השקטים שלה?? כמו If You Were With Me Now?

MrMinogue

New member
אז ככה...

אני חלקית מסכים איתך - הבלדות של קיילי בהחלט חסרות לי! Dangerous Game, Finer Feelings, Automatic Love, Dreams, Confide In Me, Surrender, Paper Dolls והרשימה ממשיכה.. לגבי פיבר - אני חושב שהוא רחוק מלהיות האלבום הכי טוב של קיילי. אם אנחנו כוללים כל הוצאה אז הייתי אומר ש Intimate And Live הוא הכי טוב. אם רק אחד משמונת האלבומים אז הייתי הולך על... Impossible Princess או Kylie Minogue 94. Cheers רן

לימבו

New member
ברור ש

Impossible Princess לאחרונה אני ממש מתחבר לשיר Drunk תקראו את המילים שלו (שוב) כדי להבין עד כמה הוא גאוני. במיוחד ה"הסברים" למילים שבפזמון: time, space, hurt, tears וכו'... זה גורם לחשוב...

p i n g o

New member
אז זהו,

שאת האלבומים של קיילי מאמצע שנות ה-90 אני לא ממש מכיר... רק שיר פה ושיר שם.... בכל מקרה אני בתהליכי איסוף כל השירים שלה ככה שאני אשלים חומר בקרוב
אבל אני בטוח שהיו לה שירים טובים...

arcsinus

New member
יש לי את כל האלבומים של קיילי, וגם

כל מיני אוספים שלה. אני האמת הכי אוהב אוסף של קיילי שנקרא: All time Greatest Hits שיצא בהוצאה גרמנית. הוא מכיל את השירים הכי מדהימים של קיילי לדעתי (אולי לא את כולם) מכל האלבומים שהיו לה מאז 1988. מבחינת האלבומים שהיא כבר הוציאה, מאוד אהבתי את Light Years. Impossible Princess גם מדהים.

MrMinogue

New member
מצטער לאכזב

אבל מדובר פה באלבום מזוייף. לא יצא אף פעם אלבום גרייטסט היטס של קיילי העונה לשם All Time Greatest Hits..

arcsinus

New member
בסדר גמור, יש לי גם אוספים מזויפים

של קיילי
זה אוסף מדליק!

Siren

New member
ללא ספק

האוסף הראשון שמכיל בתוכו נוסטלגיה מתוקה וקיצבית: What Kind Of Fool Word Is Out What do i have to do Step Back in time better the devil you know Never too late ועוד... בקיצור- אין עליו! ואם עליי לבחור אלבום אולפן אז אני בוחר את LIGHT YEARS

למעלה