הדיסקים

הדיסקים

היום אני חושב שאני קונה אחד מהדיסקים של שבק"ס, כי השירים היחידים שהורדתי הם מהקאזה וכל השאר פשוט כל הזמן נתקע על "מחפש", קיצר, החלטתי לקנות אחד מהדיסקים... השירים היחידים ששמעתי הם נופל וקם, רק תגידי לי, מכופף הבננות, ולבקש את הקש..., וכן, למרות שראיתי את המילים של אימפריה כבר אני עדיין לא שמעתי את השיר! עכשיו יש כמה דילמות לגבי הדיסקים: בראשון: שבק"ס, יש את אימפריה ועוד כמה שירים טובים בשני: בעטיפה של ממתק (נראה לי), יש את "אימפריה מכה שנית" שגם טוב, וכמובן עוד שירים מעולים ובשלישי: כנען 2000 , אני לא זוכר איזה שירים יש אבל אני זוכר שרובם שם מעולים... לכם, המתנסים שאלה: איזה דיסק הכי כדאי?! כי אתם יודעים...

The Macker Girl

New member
באופן אישי - כנען 2000

אבל סביר להניח שלא כולם מעדיפים פה את אותו אלבום...

XTC 16

New member
בעטיפה של ממתק .. הכי טוב שלהם ..

זה גם הדיסק שהעלה אותם מסתם להקה אנונימית .. כל שיר שם להיט ..

The Macker Girl

New member
איך ההודעה הזאת הגיעה לכאן?

זה בתגובה למי ששאל על ההופעה ב-3/7...

XTC 16

New member
גם ההופעה בקריות חבל על הזמן ...

מתארחים שם חמי ומירו ... הולה

TBH1

New member
בקריות?

הופעה בקריות? איפה ? מתי? איך? למה? מדוווע?

הדיסק הראשון !

דיסק מעולה מבחינה מוזיקלית...!! הלירקס קצת אינפנטילי אבל זה מה שאני אוהבת ! שיהיה לפנות בוקר מעניין !

כנס

אין ספק שאת הדיסק הראשון יש שם שירים טובים כמו מכופף הבננות , אימפריה, סכנה לחברה שזה שיר חזקקקק וגם יו כושי כושי יו כושי כושייי ששכחתי את שמו וגם באים מיבנה הקיצר דיסק שווה ביותר יש לי את כולם והוא המעודף עלייי :]

*DOR*

New member
אתה לא מתבייש?עוזרים לך ואתה מתלונן

?? אין לך בושה..? מה אתה חושב שהיא עבד שלך שהיא צריכה להיכנס כל יום לפורום רק כדי לענות על השאלות של שלך?

למעלה