הדין הראוי ל"לכבוש את ההר".

• פותח הנושא resh0
  • פורסם בתאריך

resh0

New member
הדין הראוי ל"לכבוש את ההר".

אשמח אם משתתפי הפורום המכבדים את עצמם יקבלו את הצעתי וינהגו כמוני. להלן אחת מהודעותיו של האיש: "אין ספק בכך..... !resh0ו לכבוש את ההר שאם תראה אותי ברחוב לבטח תברח למדרכה השניה. בכל מקרה, אני גם יותר חכם ממך ומשאיר את העבודה המלוכלכת הזאת, שיעשו אחרים במקומי - הם די מצליחים לאחרונה!" להלן תגובתי: "לא התלוננתי כנגד מחלקת התברואה resh0 אמת! כאשר אתקל ביצור מסריח כמוך, אברח למדרכה שניה. גם אם אתה חכם ממני, אני משלם מיסים כדי שעובדי התברואה של העריה יטפלו במפגעים כמוך ואת העבודה המלוכלכת הזאת בוודאי שאעדיף להשאיר להם. בנתיים, מנהל מחלקת התברואה - מר אלוני, כנראה ישן ובקרוב כאשר יראו מנהלי תפוז כי רמתו של הפורום ירדה לרמה שאתה מכתיב, יפטרו אותו! לאחרונה הוא הצליח יפה, אך נרדם בשמירה... הפעם אקבל את עצתך ואעבור למדרכה השניה. אני לא אשם ולא צריך להיות מושפע ממפגע תברואתי מסריח כמוך. על-כן לא תקבל עוד התייחסות ואשמח אם לא תתיחס להודעותי."

"אל תען לץ פן ישנאך"

כך הורו לנו חזלזנו - והפעם אשמע לעצתם!

אבו-דני

New member
resh0 אל תען כסיל כאיוולתו...

פן תשוה לו גם אתה...את זה אמר החכם באדם..משלי כו ד ולא חכמיו של לכבוש את ההר אחמאד יאסין ואחמאד כסיל

אריסטו

New member
צר לי עליך ידידי שמה שגילינו לאחר

יום וגרם לנו לא לפתח כאילו דיאלוג עם חדל האישים שונא ישראל הזה לקח לך כל כך הרבה זמן.

resh0

New member
אז באמת די! לא אני ולא אתה נתייחס

לזוהמה הזאת. גם לא לקלל, כדי שנעשה את העבודה שזה המנהל את הפורום אינו עושה.

אבו-דני

New member
אריסטו וResh0 אני מבין את תסכולו

של הסטודנט הערבי הזה...כלום לא אנחנו בהתנהגותינו עזרנו לו להיות כזה? כלום לא אנו טיפחנו את שנאתו אלינו? עם היד על הלב האין אילו הרוצים להתקרב אלינו נדחים על ידי רובנו גם השמאלנים בבוז? שלא יהיו אי הבנות שנאתו אלינו באה עם חלב אימו ברם אפשר להכהות את השנאה עם רצון טוב.. שלכם האבו..במצב של חשבון נפש כלפיי ערבי מתוסכל

למעלה