הדימיון...

הדימיון...

כיצד יתכן ש אנו מונעים עי כוחות תת-הכרתיים, כמו הדימיון? הרי לעיתים מזומנות אין אנו ``שולטים`` על הדימיון, הואיל ואנו מסיחים דעתינו ואיננו מרוכזים... או שחווינו טראומה קשה, והדימיון מעצים לרוב את המציאות, ולא תמיד אנו חזקים כדי למנוע את השפעתו... הרי זה פלא גדול מאד... כיצד אפשר להסביר זאת לעצמינו?

טליה1233

New member
לא יודעת...

אבל יכולה לאמר לך שזה מביא אותי לאויר(ה) קר(ה) במקום החום המהביל

alondli

New member
כן, שיר יפה, נינוח וחושני לימי החום..../images/Emo13.gif

( עדיף כשהמזגן פועל..
)

optimi10

New member
טליה ../images/Emo24.gif שיר יפה מזל

שאלוני שם לב אני לא ..
) מי יכול לראות את הקו הקטן כשיר ..ועוד בחום שכזה .. תקשיבי ללאונרד כהן הגדול אכנסתי למטה אבל סיפספתם ..
) חובה להקשיב ..

טליה1233

New member
מסכימה אתך שחובה להקשיב

אך ל-מה, יקירי? חחחח נסה שוב (והורד את ה- HTTP)

optimi10

New member
לאאאאאאאאאאאאא זה התפוז רקוב

נסיון שלישי אפילו בתצוגה מקדימה ראיתי שהוא קיים או שהתפוז הזה לא מבין מה זה משחק מקדים ???
))

optimi10

New member
זהו תפוז תשכחו מסקס

וממישחק מקדים עד שתלמדו להתייחס להודעות שלי השיר 13:14 דקות נכנס בהודעה ששלחתי לאלוני אל תשכח את הדיסק

optimi10

New member
מחפש ..../images/Emo45.gif אנחנו לא מונעים

ע"י כוח תת הכרתי אנחנו מונעים על ידי המודע (נסיון חיים ) תת ההכרה הנמצא בנו הוא רק מלווה אותנו לפעמים אנחנו מבצעים פעולות אינסטקטיוות שהן בתת המודע , אבל מעבר לכך אנחנו שולטים במעשיינו ,, מלבד מקרים שאני באופן אישי לא שולט בהן זה כשאני פוגש סבתא יפיפייה
) אני מאבד יכולת חשיבה קונסטרקטיווית .. אופפפפ לא מאמין שכתבתי את המילה
זו דוגמא לחשיבה תת הכרתית מטומטמת

יפה לך!

רציתי להרחיב את הנושא עם המילה `אהבה`, כאשר אנו עורגים על אהוב ליבנו, האם אפשר לתאר זאת ללא הדימיון?! אשר ממחיש לנו בציורים נפלאים את האהבה, כאילו אהובינו כאן עימנו... האם אפשר לתאר כתיבת שירה ללא הדימיון?! ועוד ועוד... הרי לפנינו כלי-עזר נפלא לאיכות- חיים ברמה שטרם הכרנו... האם אפשר לחיות בלי הדימיון? הרי זה יובש אינטלקטואלי, כי כאשר המרצה נותן שיעור על-פה, הרי ש הדימיון נותן את תחושת המציאות! הפלא ופלא... מה שנקרא `הפוך על הפוך`... חחח

optimi10

New member
מחפש ..אהבה מילה יפה

יש לנו דמיון ומשתמשים בו אבל לאמור שהוא הדמיון הוא שמניע אותנו המרחק גדול ותשלח את המרצה אלי ........... בתנאי שזו מרצה יפיפייה ... אני אתדיין איתה .. אוהבבבבבבבבבבבבבבב דיוניםםםםםםםםםםםם

איננו מונעים עי הדימיון, פאסיבית...

אלא אנו מניעים את גלגלי החיים באופן אקטיבי עי הדימיון... נחה דעתך?

alondli

New member
איך יתכן..? כאילו..מה חדש? מה הפלא? מה כאן..

לא אנושי ולא טבעי..?..
אנחנו מונעים גל על ידי גורמים של המודע וגם על ידי גורמים בתת מודע, חלקם משמעותיים וחזקים, זה גם משתנה מאדם אחד לשני, מעולמו, התנסויותיו וחוויותיו.. אין בזה שום דבר חדש, שום דבר חריג....
מה קפצת על זה פתאום..?.. ..ואולי.. גם אצלך המזגן לא עובד..?..
"איך אפשר להסביר לעצמנו"..? על פי ההיגיון, דברים של תת-מודע, כאלה שאיננו מודעים להם, גם קשה לנו ממש להסביר היטב, לנו או לאחרים..
למרות שאפשר לשפוך מילים רבות מסביב..
( אבל ממני..רק שיחזור המזגן לעבוד..
) ומי שמחפש הסברים..יש כיום ספרים וסדנאות לכל דבר..או אפילו רק google למי שלא זקוק לשמוע זאת מפי אחרים .

טליה1233

New member
שיחפש נוירופסיכולוגיה או פסיכונוירולוגיה

תחומי מדע מעניינים

אלונדילההההה אין מזגן?../images/Emo46.gif

טפיייי זה הרי נורא ואיום אני הייתי מזמינה מתקן מזגנים פרטי ומייד או שהייתי לוקחת לי חדר במלון
גררר מקווה שהסדר ישוב במהרה למעונך רק טוב!!!

כמה שאתם חמודים... חישבו לבד!

לדימיון יש תפקיד נכבד בחיינו... תפקיד חיובי וטוב... חפשו היטב, היכן הוא בא לידי ביטוי, באופן שאנו מסכימים ``איתו``... ובאמת, כאשר איננו מסכימים ``איתו``, ומשתלט על מהלכים בחיינו, זה מסוכן... אז הבה נתבונן בחלק הטוב הזה... Let`s go

alondli

New member
sorry ,אני לא בעניין, המזגן "אצלי" לא עובד../images/Emo6.gif

"איתו" אבל "בלעדי"... תגיד..בנימה קלילה יותר..
.."מה-יש-לכם-היום...? החום השפיע על כולם..? נגמרו לכם הספרים הטובים? הבת זוג ברחה לערב חברות ונשארתם לבד? אין תוכניות טובות בטלוויזיה? אתם לא אוהבים טניס? יאללה..שחררו..let's go let it be ...( מקווה שזה המקור, הקישור לא נפתח לי בעבודה..)

למעלה