הדילמות של החיים..

ונוסית1

New member
הדילמות של החיים..

שלום לכם
אני בוחרת לשאול בפורום הזה ולשתף,אומנם ניסתי לחשוב עם עצמי ולשאול את הסביבה שלי..אבל כל אחד פחות או יותר עונה את אותה תשובה ובכל זאת..אשאל.
כאשר פוגשים אדם מדהים,ושאני אומרת מדהים אני מתכוונת לזה שהוא בדיוק מה שרוצים תמיד מבחינה ויזואלית,מבחינת אישיות,מנטלית,חוש הומור,כל המכלול בקיצור..
הכרות שנוצרת עם איזה בסיס לפני כן עד לפגישה נכספת שרק מחזקת את זה שהוא מדהים!
אבל הבעיה היא שכל אחד גר בקצה אחר של הארץ..צפון-דרום.
וכמובן יש לכל אחד את המטלות היומיומיות של עבודה..לימודים..מה שלא משאיר זמן לכלום.
אבל יש את אלה שיגידו "נו מה הבעיה..תפגשו בסופי שבוע"..אבל זה לא מתאפשר כי בסופי שבוע ישנה עבודה במשמרות ככה ששישבת תפוסים או בעבודה או בשינה..בקיצור,מבוי סתום.
מה עושים במצב כזה? המגמה היא לשמר את הקשר הזה ולא לוותר עליו,יש כאן פוטנציאל אדיר וחבל.

תודה לעצות

Mr Blue Sky1

New member
לפי דעתי

אין ספק שלא קל להיות בקשר שבו כל אחד מהצדדים גר רחוק מהשני, אבל...
אין דבר העומד בפני הרצון ! ז"א שאם יש אהבה, בסופו של דבר האהבה מנצחת.
אני לא יודע מה בדיוק המרחק ביניכם (לא ציינת היכן כל אחד מכם גר), אבל יכול להיות שהמרחק הוא לא עד כדי כך גדול.
נכון, זה אומר שייצא לכם להיפגש פחות מזוגות אחרים, אבל זה לא אומר שלא ייצא לכם להיפגש בכלל.לגבי עבודה, אולי אפשר לסדר את זה ככה שבסופי שבוע לא תעבדו.
לסיכום-אם כמו שכתבת הוא נראה לך אדם מדהים, שיכולה להיות לך אתו מערכת יחסים מצוינת, חשבי עם עצמך עד כמה את מוכנה להתגמש בנושא המרחק ביניכם.אם זה משהו שניתן להתגבר עליו, לכי על זה !

בהצלחה :)

אני נמצאת בקשר כזה

אני מהצפון, הבחור מהדרום וכן, אנחנו נפגשים בסופי שבוע.
בזמן האחרון, בגלל שיש לבחור הרבה עבודה, יוצא שאנחנו נפגשים רק פעם בשבועיים.
זה מבאס ולא כ"כ נחמד, אבל עד עכשיו אנחנו מצליחים להתגבר.
כשהכרנו גם אנחנו היינו בדילמה הזאת אם לוותר בגלל המרחק או לא, אבל בסוף החלטנו ללכת על זה ומה שצריך לקרות יקרה.
ואולי זה ישמע קיטשי, אבל כשכבר יוצא לנו להיפגש כל פגישה היא יותר מרגשת מהקודמת.
אני מאמינה שרק אתם יודעים אם כדאי לכם ללכת על זה או לוותר.

בהצלחה!!

Megie

New member
היי ונוסית

אני והחבר הנוכחי הכרנו כשכל אחד גר בקצה אחר.. בהתחלה היינו נפגשים פעם/פעמיים בשבוע והנסיעה הארוכה השתלמה..אחרי חודש הייתי מגיעה אליו לסופ"שים כדי להתקרב יותר מהקרבה של דייטים בודדים לכמה שעות, אחרי שלושה חודשים בערך-עברנו לגור יחד..זה דרש התגמשות מצדי אומנם, אבל מצאתי את הפתרונות.. אנחנו חוגגים שנה יחד עוד שבוע..
בקיצור-אם רוצים, אפשר פשוט לזרום, הפתרונות יגיעו בדרך.. גם אני כשחשבתי על עובדת המרחק-הייתי נתקפת בחרדות ומסתגרת..אבל כשזרמתי עם זה, הבנתי שנסיעות ארוכות וקצת גמישות בלו"ז מצד שניינו-זה הרבה יותר פשוט משחשבתי והרבה יותר משתלם משדימיינתי

בהצלחה

h a n i 66

New member
בשביל מישהו מדהים הייתי טסה לירח !

בעיני זה זניח.. לפחות בשלב הראשון, נוסעים , בודקים ואם הולך טוב עוברים מגורים

שלום

זו בעיה טכנית. אפשר לשמור קשר בטלפון, באימייל ובדואר. בעתיד כשמתפנה זמן או עוברים לגור קרוב יותר, מקרבים את הקשר.

♥

קשר= (גם) אוסף של ויתורים הדדים.
או שאחד מכם יוותר ויעבור
או ש(זה לא כזה מדהים כמו שראית במבט ראשון ואז) שניכם תתעקשו ואז או ששניכם תעברו או שזה יגמר בפיצוץ.
בהצלחה!
♥

למעלה