הדילמה

ChilD SouL

New member
הדילמה ../images/Emo88.gif

במי אתם היית בוחרים אילו הייתם אית'ן
בגוון
או אולי בתרזה
נמקו את תשובתכם

crazystav

New member
תרזה לייק דה!

בחיים לא הייתי מתחתנת עם משהו כלכך טיפש ומעצבן! שכל מה שאכפת לו זה הכסף!!! יאאא אני הייתי מתחתנת מאהבה ולא אכפת לי מה ההשלכות!! מקסימום הייתי בורחת עם מי שאני אוהבת לאיזה מקום מבודד ומתחתנת איתו חחחחחח!! ובכלל איך אפשר להתחתן עם מישהי שכל מה שרוצה זה..... מעמד וכסף?!?!?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גוון היא הבחורה הכי טיפשה בהרמוני...ובנוסף בזמן האחרון היא מתחילה יותר מידי להתלהב מזה שהיא תהייה מיסיס קריין בגלל המעמד ואיך היא התלהבה מהיהלומים, התחשק לי להרביץ לה
חוצמזה, איתן הודה שהוא מרגיש עם תרזה משהו שאין לו עם גוון, היא כמו משב רוח רענן, ואני מאמינה שתרזה אוהבת אותו בכל ליבה והייתה מוותרת על המעמד ולהיות עם אית'ן.

I n n u e n d o

New member
שכחת כנראה

שאת גרה יהודיה והחתונות שרואים בסרטים זה חתונות של נוצרים,כי מה לעשות,הם נוצרים הם יכולים להתחתן בכנסיות נידחות בדת שלהו צריכים כתובה,כוס,אבא כוס יין הכל.

גוון ../images/Emo88.gif

גם הוא אוהב אותה גם מכיר אותה יותר זמן וזה גם סידור יפה למשפחות מה רע בה? שלא להזכיר שהיא נשית וחמודה מאודדדדדדדד!!! חולה עליה!

crazystav

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

העברת בי חלחלה! גוון חמודה??!?! אההה ומה עם הטיפשות שלה? ואם כבר לגייר משהו אז את טראויס

צודקת!../images/Emo45.gif

אם צריך לגייר מישהו שיהיה טראוויס!!! וחוצמזה אם אני הייתי במקום איתן הייתי בוחרת בתרזה, כאילו יש לה אישיות יותר טובה, ובינינו, תרזה יותר יפה מגוון!!

המממ שאלה קשה,

כי מצד אחד יש את גוון שהיא איתו כל השנים והוא אוהב אותה והם גדלו יחד וזה היה ברור שיתחתנו.... מצד שני יש את תרזה שהיא חמודה ורק אוהבת את איתן אהבה אמיתית... ועכשיו לחלקים הרעים : גוון מצד שני אוהבת מאוד את הקטע של הכסף והמעמד כתוצאה מהחתונה.... ויש את תרזה שהמשפחה של איתן תהרוס לא רק את המשפחה של תרזה אלא גם תתנכל לאיתן על מה שהוא עשה.... אבל כרגע אני בעד תרזה ותרזה בלבד

../images/Emo6.gif הכי טוב!!!

לא סתם.. תרזה מפגרת.. ואיזה כיף שלואיס לא יאהב את הקשר שלהם!!! כל הקריינים רעים!!!!!!!!!!!!! חוץ משרידן!

lordof the

New member
עם כל הכבוד לתרזה

להסתכל על תמונה של גבר בעיתון ולהחליט פתאום שהוא הגבר של חייך זה קצת פסיכופטי וטיפשי... לא לדבר על זה שהיא נדחפה לחיים שלו במרמה, שיקרה, רמתה ומה לא ! אולי עכשיו באמת הוא פיתח כלפיה רגשות אבל לא מגיע לתרזה להיות איתו, הוא צריך להיות עם גוון, מי שהוא אוהב ומכיר הרבה זמן ומאורס לה !!!!

python 4

New member
עם לואיס!

למרות שהייתי מסתכסך עם דודה שלי.. אבל מה אכפת לי. no doubt, אית'ן צריך לבחור בגוון. כי הוא אוהב את שתיהן, ולכן אם מסירים את פקטור האהבה (שמוסר גם ככה אחרי כמה שנות נישואין) נשאר להשוות באופן אובייקטיבי בין גוון ותרזה, ובין השתיים גוון לוקחת בגדול - בכסף, ביופי, באישיות.

למעלה