הדיכוי של היפ הופ

Grandmaster KC

New member
הדיכוי של היפ הופ

היום הרגשתי את זה על בשרי. קמתי היום אחרי שינה בריאה, שומע את הדיסק החדש שהכנתי,ובהתחלת השיר winter warz, אני שומע דפיקה בדלת שלי. אני פותח את הדלת בפוזת בת ימי אופייני (בלי חולצה, שרשר, קעקועים). והיא התחילה (אחת מהבניין ממול) לבלבל לי את המוח על המוזיקה שלי. שהווליום יותר מדי גבוה והם משתגעים בבית שלהם. ואז היא מספרת לי שהיא אספה חתימות של השכנים והם יגישו עליי תלונה שמשטרה! Fuck! ראיתם מה זה? ישר הולכים למשטרה. עכשיו המשטרה אחריי ברור שאם זה היה רמי קליינשטין או אביב גפן במערכת, זה לא היה קורה.

Mc Bang

New member
תגיד מה הכתובת של השכנה

ואל תדאג זה לא יקרה יותר...

Loony K

New member
../images/Emo11.gif

תאמת גם לי זה קורה, וגם לכולם... תמיד יש את את השכנים האלה שחושבים שהם גרים בבית פרטי... אין מה לעשות נגד זה...

*DOR*

New member
חשבת אולי פעם אחת בחיים שלך...

על הצד השני...? אולי זה אתה שחושב שאתה גר בבית פרטי?? הא...?

CrAzY B

New member
איזה כלבה!

אל תשים עליה זין אחי, כל עוד זה לא בלילה תשמע באיזה ווליום שבא לך ואף אחד לא יכול לעשות לך כלום...

Grandmaster KC

New member
אז העניין הוא...

שאני לא שם בין 2 ל-4 או מאוחר בלילה. אני עושה את זה כי ידעתי שבסוף מישהו ידווח עליי. אבל העניין שהם פשוט סובלים את זה שנתיים וחצי (הגיל של המערכת שלי). ואיך אפשר לשמוע rap, בוליום נמוך? אני תמיד שם את זה על פול. ההעניין שהם לא מבינים. אני עושה את בשבילהם. אני מחנך אותם, שיבינו שהיפ הופ שולט! OUTLAW!THUG LIFE!

CrAzY B

New member
חחחחח

כל הכבוד. תמשיך לחנך אותם! בסוף הכלבה תלמד...

RabidCat

New member
אחי!!!

במדינת ישראל יש חוק... עד 23 אתה יכול לשמוע איזה מוזיקה שאתה רוצה! ובאיזה וואליאום!!!! גם לי היה סיפור כזה.. השנים הזמינו משטרה.. הם באו.. ואמרו לשכנים.. יש חוק נקודה!!!. שלחתי אותם לעזזל וזהו :) המנאיקים אמרו.. שאם אני רוצה.. אני הלמיך.. אם לא.. עד 23 כמה מה ואיך שאני רוצה! ובשישי נראה לי זה עד 00... וכמובן שלפי החוק"... אסור גם בין 14 ל 16... אז שים זיין אחד גדול!! ושלח ת´שכנה הבת שונה קיבנימאט! היא רוצה משטרה.. יש חוק! לא יעזור לה!

EmGee

New member
לא מדויק

פרטים של שעות אני לא זוכר בעל פה אבל זה בצהרים ובלילה האיסור על מוזיקה רועשת. יש חוק אחר שאוסר פגיעה באדם או גרימת אי נוחות ע"י שימוש בריח, קול, מגע פיזי, אור ו/או חום. לפי חוק זה ישנה עילה לתביעה בכל שעה ביממה.

BiG D

New member
מה אתה מודאג?

זה רק מוסיף ל"פוזת בת ימי אופייני" (בלי חולצה, עם תיק, שרשר, קעקועים). אני הייתי שוקל לשלם לה אפילו

Grandmaster KC

New member
אני אוהב את הסרט שאני חי בו

מלא אקשן. איזה באסה שאמא לא מרשה לשים מוזיקה עכשיו. ממש outlaw

hermoni

New member
יש יותר מדי דברים להגיד!!!!

הראש שלי מתפוצץ מרוב הירידות שאני יכול להביא עלייך שפשוט אני לא ירשום כלום כי שום דבר לא ישתווה לתחושה שלי ובטח לא יהיה מצחיק כמו ההודעות שלך מצטער:)

למעלה