הדייט השני...

הדייט השני...

טרפתי אותה בנשיקות...כל קטע חשוף הרגיש את שפתיי הרכות...והחמות התחלנו בחוף הים וסיימנו בעננים כשהיא דבוקה לגופי ולא מתכוונת להרפות,8 שעות של עילפון חושים...עד 4 בבוקר...שבת מקסימה לכולכם.

swansea

New member
פיספסתי את הדייט הראשון?

או שסתם החלטת שהוא היה משעמם מדי מכדי לשתף?

cookie13

New member
מחכה לדייט השלישי...../images/Emo4.gif

ומתכוננת נפשית למה שתספר לנו אז.

יערית

New member
הוא גם טייס וגם אסטרונאוט

בדייט השלישי נראה לי שבירח הריחוף יהיה טיבעי... דבק 3 שניות יעזור להם במידת הצורך.

אילן... בהצלחה ../images/Emo50.gif

ממני הראשל"צית.... חג שמייאח עם המון אהבה בלב ואושר עד אין קץ

ע פ ר ל ה

New member
דייט שני

שמע אחי,אתה זריז.אז וו'אללה,שלא יגמר לך לעולם...! תהנה,תעשה חיים,ותמשיך לחשוק באותה העוצמה. בהצלחה,וים אהבה...

לבדיתי

New member
אילן שמחה בשבילך ורוצה לשאול:

האם לא נחפזת מידי? האם לא פיספסת את שלב החיזור והמתח...והכמיהה והגעגוע??? והחשמל באוויר כשאתם ביחד? אם כבר בפגישה השנייה "טרפת" אותה...האם נהנת מכל ריחות וטעמי הארוחה..האם ציפית לה בבטן גוועת ברעב...האם חשקת בה עד שהתפוצצת בתוכך? אחרי כיבוש כל כך קל, אחרי שהעפלת לפסגה בקלות רבה כל כך, האם לא פיספסת את הנוף שבדרך? את ההתרגשות את הציפייה, את הכאב הזה שחולף בגוף רק למראה שלה לידך? מקווה שבכל זאת האהבה (האמנם אהבה זו או רק משיכה גרידא) תחזיק לכם יותר זמן ממה שלקח לכם לכם להגיע לכיבוש. ואולי אני נאיבית, ואולי שייכת לדור אחר.

היום הדייט השלישי...

לאחר סיום ליל הסדר,ניפגש ונמשיך את מה שחלקחם מקנאים או צוחקים עליו...וחלקחם מבינים על מה מדובר...כי גם הם טעמו את זה,אין סיבה שיגמר לי כל כך מהר ואם בכלל...ודרך אגב מחר זה הדייט הרביעי וחוזרים לשיגרת העבודה והחיים עד לדייט החמישי...

למעלה