הדייט הכי קצר שלי

shelly1975

New member
הדייט הכי קצר שלי ../images/Emo6.gif

לאחר התלבטויות והססנות לשים את הקשר הקודם מאחורי, שינסתי מותניים והבאתי את עצמי לדייט שני מאז הפרידה אבל הראשון מאז חשתי מוכנה לקשר חדש. ולאחר שיחות טלפון רבות עם ברנשון שהכרתי באופן כזה שלא החלפנו תמונות, והביא אותי לבליינד-דייט, בליינד אמיתי באחד מהברים השכונתיים שלי. איך שהגעתי אמרתי לעצמי: "רוצה הבייייתהההה!". נפגשנו בכניסה לפאב, הוא הציע שנעשה קודם סיבוב בשכונה נטייל ונדבר, מזה הבנתי שהבחור גם לא מעוניין, שמחתי, חשבתי לי 'יופי, זה יהיה קצר, הוא חוסך לי ת'דחייה וגם לא שווה לבזבז עליו ערב שבו אני מסריחה את בגדיי מהסיגריות של הפאב' אבל מה, אחרי שעשינו סיבובון בשכונה ואני מפהקת כשהוא מדבר (ולא הייתי עייפה כלל), וכן הסתכלתי לכל הכיוונים רק לא לכיוונו כדי שיבין שאין עניין מצדי. ואז הוא מציע שניכנס לפאב, אז אני שולפת את ה"אני עייפה מתה", הוא מבקש לעלות ולראות את הכלבים שלי, על משקל של "לראות את אוסף הבולים"
אני מסרבת. הוא מציע ללוות אותי הביתה אבל משהו, לא יכולה להסביר מה, אבל האינסטינקטים שלי אמרו לי משהו לא טוב על הבחור, לפי מה ששידר לי, אז עשיתי עצמי כאילו אני גרה ברחוב אחר מהרחוב שלי, נכנסתי בכאילו לבניין אחר, חיכיתי שיילך ואחרי כ- 3 דקות הלכתי לביתי. וכל זה הסתכם בכולה 15 דקות. אגב יש דרך מעולה לגרום לבחור לא לרצות אותך כשלא נעים לדחות אותו בפרצוף, לומר לו "עד גיל 31 נשבעתי להוריי שאני מתחתנת, אתה איתי בעניין הזה או לא, תגיד עכשיו" זה יבריח אותו כ"כ מהר, שלא תספיקי לומר ג'ק (כמובן שכחי מרובינסון)

MaYcHuK

New member
אני לא קשורה לדייט הזה נכון?

לא הגיוני לי בעצם מאיצוק מפחדת

מה יהיה בסוף?

למה תמיד זה נגמר באכזבה של אחד הצדדים? למה החיים הם לא רומן רומנטי? למה לא התאהבתם בו במקום ובאופן הדדי והמשכם לעבר השקיעה. למה למה למה? (סבתא שלי היתה עונה: כי למה מתחיל ב-ל')

MaYcHuK

New member
אוקיי והאם יש התקדמות עם מה שאני

חושבת? תעדכני אותי במסרים

דרורk

New member
מזל שלא ירקת עליו גם...

לקרוא אותך מדברת בזלזול על אדם שבסך הכל נפגש איתך לדייט... ועל זה נאמר... "הפוסל במומו פוסל..."

shelly1975

New member
לא זלזול בכלל, די עם ההתחסדות

הזו. כזה בול
כאילו שאתה לא מראה חוסר עניין לבחורה שממש לא נראית לך בדייט, שוב, לא זילזלתי, ואף פעם לא קרה שברחתי מהמקום בחמקנות כדי להתקשר ולתרץ את זה, כמו שחלק מהאנשים עושים. וזה כבר מכוער. מה גם שהוא נוראאאא השתחצן ויש לי אלרגיה לשחצנים, גברים ונשים.

שלי, מה את מתרגשת?

כל הצדקנים, שכאילו תמיד מתנהגים לפי ספר החוקים שהם כתבו, יש לי רק דבר אחד להגיד לכם: בסדר בסדר, ולכו חפשו.

דרורk

New member
מה את קופצת מכשפונת...?

ואל תדאגי חמודה...אנחנו ממשיכים לחפש ואת זה בטח לא נמצא כאן...

דרור

אתה חושב שזה בסדר לא לחשוב כמוך??? אז זהו שאני חושבת שזה בסדר, וגם מותר לי להביע את דעתי. ושיהיה לך בהצלחה.

דרורk

New member
שלי...

לפהק לבן אדם בפנים ולרוץ לספר לחבר'ה..אם זה דבר חיובי אצלך אז סבבה...והכי מצחיק זה שאת מדגישה בהתחלה שלו כנראה לא בא לו...מה אני מבין מזה...את זה אני אשיר לעצמי...

shelly1975

New member
סליחה אבל עם כל הכבוד

לא כולם כאן "חבר'ה" שלי, אתה יודע.... אם זה היה עם מישהו שחברי הפורום מכירים, כלומר אם זה היה מישהו מהפורום, אז לא הייתי מספרת גם כשזה בלי להזכיר שמות, אפילו אז, לא הייתי כותבת על זה, אלא שומרת על פרטיות אבל זה סתם מישהו שאף אחד כאן (קרוב לודאי) לא מכיר. מה יש? זה פורום היכרויות, על מה מדברים כאן? על יחסים, על דייטים מכל הסוגים, אפשר לחשוב. איזו צדקנות... איזו התנשאות

למעלה