הדיונים

הדיונים

הדיונים של כל אחד הם רבים... אלו הם מקצת הדיונים שלי אשמח לשמוע את שלכם הדיונים שלי מתחילים בבית שהכביסה מתחילה להערם , ואז מתחיל דיון בין הכביסה איזה בגד יזכה היום לטיפול 10,000, בדיוק מו ברכב , ואיזה בגד יצטרך להישאר שם עוד כמה ימים , ולפתע הם מתחילים , מה יותר חשוב בגדי עבודה , יציאה , בגד צבעוני יקבל יותר קרדיט מלבן , סוגיה מענינת . ואח"כ מגיע התור של הדיון לגבי הכלים , שגם הם רוצים צומת לב , אז למי קודם להתפנות , לסכ"ום , לסירים , לצלחות או לכוסות ,ולקציף אותם עם הרבה קצף או כמה שפחות, וכל אחד טוען שיש לו אלפי יתרונות ואני תוהה מה לעשות , ואחרי כל זה או לפני כל הבלאגן , צריך לערוך שולחן , וכמובן שעל הבוקר יש דיון מעמיק ,לסדר את מיטה באופן אחר , באופן יחודי , או פשוט לסדר , ואז אחרי שאני נחה כמה שעות מעטות יש עוד דיון מעמיק איפה את הכביסה לתלות , ומתי הולכים להתקלח , ומתי מבשלים ומתי מפנים זמן למחשב , ועוד זמן איכות בשבילי , ולזוגיות , ומה עם איזה יציאה באמצע השבוע , לקנות משהו מפנק , לא דבר קבוע .... טוב אחרי דיונים מעמיקים , אני בודקת אם לא שכחתי דבר מה , נכון שאני מקבלת עזרה , אבל הדיונים האלה לא מפסיקים לדקה ואח"כ לקפל ולשים במקום לקפוץ לבקר חברים או לעשות מסיבה , הדיונים האלה נמצאים כל יום גם אם אני לא מפנה להם הרבה מחשבה , ודיונים על הלימודים ועל עבודה עתידית ולהורים מביניכם , יש גם לשבת עם ילדים בשעורים , ללכת איתם לסרט , או לפארק , להביא אותם מבה"ס / גן , והכי טוב לרשום את הדיונים שלם כאן

Mוניk

New member
אז ככה זה אצלי

אני מתעוררת עבר חצי יוםסתאםםםםם את הכביסה הקיפולים המיונים יש לי את רפיקה.(אני לא טובה בזה) כלים??? יש מדיח אז רוב הכלים עפים לשם מן הסתם כשאני אופה אז זה תמיד יום לפני שיש לי את רפיקה ככה למחרת היא אוכלת את כל הג'יפה אבל אני חייבת לדאוג לארוחת צהריים כל יום וזה כאב ראש לא קטן יש לי בן מפונקקק כפרע עליו זה הבן הקטן שלי אז זאת ""הבעיה"" העיקרית בסדר היום שלי אבל כן במשך היום אני מנסה לתכנן לי פחות או יותר מה אני עושה היום חוץ ממה שאני חייבת אז ככה כשאני מתכננת לרוב זה לא יוצא אני די ספונטנית, אז יותר קל לי ולפעמים גם יקר לי,,,, כן כן כשאני מחליטה יאאלה אני חייבת לשנות משו היום אותו יום זה הוצאות, חייבת לבוא הבייתה עמוסה בקניות,, לרוב אלה קניות של חומרים לעבודות שאני מאוד אוהבת לעשות, זה ציורים על עץ הדבקות מיוחדות על כלי זכוכית נאים ועוד.. החומרים מאוד יקרים - זה הובי שעולה לי המון וככה גם עובר לי היום מידי פעם עובדת מחוץ לבית מספר שעות פעמים שלוש בשבוע פה ושם יש גם את ההנאות הקטנות והכייפיות, כמו לשבת בקפה עם חברות טובות לרכל לצחוק ולהחליף חוויות בסופי שבוע אין לי כאב ראש יש את ג'קוב צמוד ומתכנן ה"כל"
ערב טוב שבלולה
מוניק

למעלה