הדיון על פרק 7x09 התחיל

TUVIX

New member
הדיון על פרק 7x09 התחיל

סה"כ פרק נחמד דיי משעשע הפרק השני ב"מערב הפרוע" שהיה בטרק הקודם היה זה שפאטריק ביים בTNG.

Bajoran Priest

New member
דווקא יש...../images/Emo58.gifENT 3x09

זה דווקא כן ספויילר..ההערה על המערב הפרוע היא ספויילר מכיוון שיהיו אנשים שירצו להיות מופתעים מכך. (מערב פרוע? עוד פעם? אר..אני צריך לצפות בזה. אני צריך?) עכשיו, לא הייתי מעיר כלום מכיוון שלפחות רשמת את שם הפרק בכותרת, אבל אחרי זה אמרת ש*אין* ספויילר. כנראה שהפריימ דירקטיב עדיין מבלבל מדי בנושא הזה. אני לא בטוח אם זה ספויילר או לא מבחינתו. בעיה.

TUVIX

New member
לא ולא ספויילר זה כל גילוי על הפרק

/סרט שלא הוזכר בתקצרים פרומויים ובקרובים למינהם.

HyperNovA

New member
אה טעות !

היה פרק של מערב הפרוע ב- TOS. פרק גאוני אם יורשה לי לאמר... ממש אהבתי אותו למרות שבדרך כלל אני לא מתלהב ממערבונים... אחחח מקויי הזה...

אודו

New member
פרק מעולה

משונה ממש. הפרק ניסה להעביר את ההרגשה שהחבורה נמצאת במין חלום כזה אז כל הפרק היו בינינים לא גמורים או תמונות תלויות באוויר ודברים מסוג זה וזה היה פשוט מגניב.

S h a y 9 9 9

New member
פרק גרוע!

מה לעזאזל? אחרי כל כך הרבה פרקים טובים בעלי עלילה אחת מתמשכת סוף סוף היה נראה שהבינו באנטרפרייז מה היו הבעיות בעונה ה1 והנה שוב פרק לא קשור ודי דבילי על שום דבר! אוף!

CommandeRiker

New member
פרק נחמד..

שילוב של TNG וסליידרס.. אם למישו יש הזדמנות להוריד גרסת HDTV, תורידו! זה מעולה !!!!!! וזה קטן יותר אפילו מ400 מגה(350)

TUVIX

New member
הבעיה היא שהיא יוצא יום יומיים

אחרי הVCD ואני במילא צורה את זה לDVD אני מעדיף טלוויזיה ממסך 19

למעלה