הדיון השבועי....

dragonit12

New member
הדיון השבועי....

קודם כל מה שלומכן??איך עבר היום?? אוקיי.. הדיון היום הוא על:.. "תלבושת אחידה" אתם בעד או נגד תלבושת אחידה? מה אתם אומרים על זה?? יש לכם בבית הספר תלבושת אחידה? במה זה עוזר ובמה זה לא?

סתיו מם

New member
נגד

נכון שהרעיון המקורי של שוויון מדבר אלי, אבל זה ממש לא עובד היום. עם כל המותגים של הג'ינס והנעלים והתיקים... בקיצור , אפשר להבין למי יש מה. אז אני בעד ביטוי אישי, אבל חושבת שצריך להיות איזה קוד של לא לדפוק הופעות היסטריות מדי לבית ספר. בשביל זה יש מסיבות ויציאות בערב...

Angel On Earth

New member
אני בעד תלבושת אחידה..

זה מסדר את כל הבלגן בבוקר בלמצוא בגדים..אבל יום אחד בשבוע אני חושבת שכדי לתת ללכת בלי תלבושת אחידה. ואצלנו בבצפר אין תלבושת אחידה.

ד ד ס

New member
אצלי

בבית ספר יש חולצה אחידה........ לא הייתה לי בעיה בהתחלה אבל זה מתחיל להיות מעצבן עכשיו..... חוץ מזה שמי שהולך עם מותגים הולך גם עם ג'ינס ונעליים וכובעים של מותגים ולא רק חולצות........... בקיצור אני נגד!

אמממ...

ת'אמת אין לי בעיה... כי זה פותר לי ת'בעיה של איזה חולצה יותר מתאימה עם המכנס וזה... אבל הבעיה היא שאני לא יכולה ללבוש את החולצה היפות שלי.. אני לובשת אותם רק אחרי הבצפר,כשאני יוצאת.. ואני כמעט ולא יוצאת ((שיעורים
))

natasha89

New member
נגד

שלומי רע. היום עבר רע. אני נגד תלבושת אחידה. כי זה מעצבן. גם ככה אני לובשת עוד חולצות מתחת ומעל ומכנסיים חוץ מחולצת בית ספר, אז גם ככה אני צריכה ליבחור מה לילבוש בבוקר. זה סתם ביזבוז כסף! יש לי בבית ספר לצערי תלבושת אחידה!!!

eynav16

New member
גם בעד וגם נגד..

זה נימאס מתישהו...ללכת כל יום כל יום אם אותה חולצה... ובעיקר שזה צבע אחד רק לבן..(ואם אני לא אוהבת לבן) פעם לא הייתי הולכת עם לבן בכלל בכלל בכלל...שנאתי לבן... ומצד שני פותר בעיות של חולצות על הבוקר... וככה גם כשאני יוצאת עם חברות לקניון חולצה רגילה שלי תהיה אכשהו יותר מרגילה...לא יודעת להסביר... ולא יודעת בקיצור גם בעד וגם נגד ואולי כמו ש Angel On Earth הציעה יום אחד לתת לבוא איך שבא לכולם... בלי תלבושת...נחמד דווקא הרעיון חחח

Angel On Earth

New member
כדי שלא נמשיך עם זה: השם שלי הוא לא

Angel On Earth אלא צליל..אתם מוזמנים להתחיל לקרוא לי צליל..או צלילוש מה שבא לכם
חחחח

RiN rOoN

New member
חיחי בדיוק כתבתי על זה השבוע טיעון

אממ..הנה חחח אני עושה העתק הדבק חיחיח נ.ב אל תתייחסו לשפה הגבוההXD תלבושת אחידה-בעד או נגד? בשנים האחרונות התלבושת האחידה עוררה ויכוחים רבים,אך אנו רוצים לבדוק ביסודיות-תלבושת אחידה-בעד או נגד? הרבה תלמידים נשאלו מדוע הם בעד התלבושת היחידה וחלקם השיבו שזה בגלל הכסף.ישנם תלמידים שלהוריהם אין משכורת מספיק גבוהה בשביל לספק להם בגדים חדשים לעיתים קרובות. עוד סיבה נוספת היא שתהיה רשמיות מסוימת לבית הספר,שתלמיד לא יסתובב עם תלבושת חופשית איך שהוא רוצה אלא שהוא יבוא בבגדי בית הספר הראויים לו. לעומת זאת,ישנם הרבה תלמידים המתנגדים לכך. רוב התלמידים בבית ספרנו,היו מעדיפים שלא תהיה תלבושת אחידה,ושיבואו בתלבושת חופשית כרצונם.הננו רואים בעיה כספית גם בצד זה, כיוון שהסווצ'רים של בתי הספר בישראל עולים כ40 ₪, חולצות 20 ₪ וישנם תלמידים שאין להם מספיק תקציב לכך. לפיכך,מסקנותיי הן שיש ללבוש תלבושת אחידה בבית הספר מפני שזה מייצג רשמיות וכבוד לבית הספר,וגם מהבחינה הכספית שנכתבה למעלה. חחחחחח:]]

Angel On Earth

New member
אצלי זה לא קשור..הסיבה היחידה שאני

רוצה תלבושת אחידה זה כדי למנוע את הבלגן בבוקר.. ואני גרה בקיבוץ ולפעמים אני שוכחת לזרוק כביסה ואז חסרים לי בגדים והם מלוכלכים ואני לא מוצאת כ-ל-ו-ם בארון שלי.. תלבושת אחידה תמנע ממני את כל העצבים על הבוקר.

תלבושת..אממממ

אוקעע... אז ככה אני משמ בעד תלבושת יש את זה אצלנו בבית ספר זה חוסף זמן לעמוד מול הארון שמונה שעות ולבחור בגדים וגם אז הפאקצות באות עם חולצות בטן מסריחות!! ממש בעד

אוקייי..

אני נגד
בגלל שנכון זה עוזר שלא צריך לחפש כך הזמן בארון ולהיות בלחץ אבל: - כל שנה צריך לקנות חולצות חדשות. - אם יום אחד אתה בא בלי זה ממש צרה!!! - מעצבן שיש צבעים מסויימים שרק איתם מותר לבוא לבית הספר (כאילו צבעים של חולצות בית הספר) - ומה לא הייתן רוצות לקנות איזו חולצה חדשה ויום אחרי לבוא לבית הספר ולהשוויץ קצת?! אל תגידו שלא כל אחת רוצה... וכן לצערי הרב יש לנו תלבושת אחידה...

למעלה