הדיון הראשון והרגיל [:

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| בהחלט דארלינג~! ^.^

יוגיאו מלאת בישים. ומלאת שונןאיי. ומלאת תהיות ורמזים ודברים מעניינים, מעבר לשטויות של הקלפים. ויש שם סטו~!
ובאקורע~! *.*

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| נמ. :]]

שומדבר לא בכוונה.
אולי רק קזוקי הנחמד הכניס פה ושם כמה דברים שיעשו לנו חיים קלים בין הקלפים והבאלגנים P: צריך לעשות על זה דיון 0.0

KiaritChan

New member
וואו. O.O; רילקס דארלינג.

אני רוצה להזכיר לך שהסדרה הזו בכלל מיועדת לילדים.. אין שם משו בכוונה. ונכון,יש כמה קטעי אלימות..אבל צנזרו אותם,למרות שהם אידיוטים XD אנחנו פשוט רואים אתזה כי ערוץ הילדים הביא אתזה XD..כי זה לילדים XD..אבל עדייןשווה ^^..

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|XD

זה אומר שסטו ואטמו נקלעו למצבים מעניינים בכוונה? דארטז מנסה לשדך ביניהם?

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif אבלאבל..

הקטע שמאריק מראה ליוגי את הגב שלו וכולם מסתכלים עליו מוזר חייב להיות בכוונה! חייב!!!!

KiaritChan

New member
.......

את לא היית מסתכלת מוזר?... יש לו פאקינג קעקוע מטריד על הגב.לדעתם לפחות..כי את יודעת,לפי העלילה וזה,שמתקשרת למצרים,ולפרעה..זה בערך מה שכתוב על הגב שלו..אז היצורים בטח בהלם כי..היי!התקדמנו עוד צעד לקראת גילוי עברו של הפרעה!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| כמו שקיארע אמרה,

את הולכת ברחוב ורואה לפתע בישי לא נורמלי מוריד חולצה כדי לספר לך על עברך העתיק כמלכת בריטניה. לא תקשיבי לו? חוצמזה שאטמו חושק בסטו X: לא אכפת לו מהגב של מאליק. ומאליק חושק בפיצול שלו ובבאקורע. X: הוא סתם אוהב לעשות סטרפטיז.

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif לאאא!

כולם באמת הסתכלו עליו כיילו שעוד שנייה הוא יתחיל להוריד גם ליוגי את הבגדים! ובתקופה הזאת בכלל לא אהבתי יאוי ובכל זאת שמתי לב לזה!

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|XD

לא ליוגי, ליאמי/אטמו. ^^~ וטוב, אבל זה היה למטרה טובה, אחרי הכל. X: וזה לא בעיה לשים לב לזה, גם מי שלא אוהב יאוי. הדיעות בעניין חלוקות. X:

Sakura K

New member
אנשה, X: אנשים שלא אוהבים יאואי

ושונן איי, יגידו "או מיי גאד, אני לא מאמין O: זה סוד כ"כ גדול ו..בלהבלה" נגיד..אריאול ? XDD קיצר, אנשות אוהבות יאואי פאנגרלז ונוספות, יגידו "אהה! הוא הולך לאנוס אותו! 3: !" כל אחד וההיבט שלו X: מה גם שאלה לא הכללות שחלות על כל אחד ואחד, אני לא עושה הכללות X: פשוט לכל אחד השקפה אחרת על אותודבר D:

KiaritChan

New member
רק על זה את חושבת?..

קצת להיות הגיונית. יאואי זה לא הכל בחיים. וגם לא בישים. וגם לא בנים.

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif לא רק על זה!

עובדה שראיתי יוגי הו גם לפני שאהבתי יאוי..

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif אני יודעת, עובדה שפעם אף פעם

בכלל לא ידעתי את ההבדל בין יאוי ויורי.. ובכל זאת הייתי בטוחה שמאריק הולך לאנוס את יאמי!

למעלה