הדיוידי החדש-syd under review

flowerboy69

New member
הדיוידי החדש-syd under review

ראיתי עכשיו את הסרט החדש על סיד בארט שאני וציף דיברנו עליו לאחרונה.כמו שחשדתי הוא בא מחברה שכבר עשתה כמה סרטים דומים על הפלויד כך שלמעשה זה איננו דיוידי רישמי... הסרט מספר על סיד במחינה אומנותית כלומר על העבודה שלו עם הפלויד ואלבומי הסולו על ידי שיחות עם כל מיני עורכים ממגזינים ידועים ועם מחבר הספר על ההקלטות של סיד בארט.בסרט יש קטעי וידאו של קליפים ישנים כמו ארנולד ליין וapples and oranges והקליפ המרגש jagdband bluse(משהו כזה...) ועוד קטעים אחרים שלא רואים כל יום. הסרט גם כולל בונוסים כנו חידון בן 25 שאלות(עניתי על 18 נכון...) וסרט על ההקלטה החדשה של ההופעה מ 72 שבה היה גם סיד(טוענים שזה יצא באופן רשמי בהקדם) ועוד איזה שני דברים קטנים. בסך הכל יש שם דברים מעניינים-למשל אחד הגרסאות לשיר see amily play אומרת שאמלי הייתה מעריצה ש..."חגגה" עם חברי הלהקה והשיר בעצם עליה רק שהשם שלה שונה כדי לא לפגוע... עוד נאמר שלא ידעתי זה שהאלבום הראשון של סיד היה מצליח מאוד(תמיד חשבתי ששני האלבומים היו נידחים) והם אומרים שהשירים דומינוס אוקטופוס ואופל הם למעשה הכי טובים שלו בכל מה שקשור לתקופה של אחרי הפלויד. בסך הכל לא רע ומומלץ למי שראה את הסרט syd barrett story ורוצה ללמוד עוד מעבר לזה. נחמד ודיי מעניין.

flowerboy69

New member
ועוד סרט חדש-wish you were here!!!

סרט חדש על האלבום וכל מה שמסביבו יצא היום למכירה.עדיין אין פרטים אבל יהיה לי את זה בסוף השבוע ואני כבר יספר מה מתרחש שם...:)

microbe15

New member
חיפוש בגוגל העלה את הפרטים הבאים

Pink Floyd's album 'Wish You Were Here' was released in September 1975 as the follow up to 'Dark Side Of The Moon' - a pretty hard act to follow, but in many respects this amazing new album outshone it's illustrious predecessor. The opening track - 'Shine On You Crazy Diamond' - with it's majestic introduction is arguably the finest recording in the entire Pink Floyd career. On this flawless album every track pulls it's weight and the title track 'Wish You Were Here', which was revived for London's 'Live 8 concert, has gone on to achieve classic status. This is the long awaited critical review of the album featuring rare live performances by Pink Floyd alongside rare archive interviews with the band. Also featured are the views of a leading team of critics, working musicians and musicologists. Featured tracks include: Shine On You Crazy Diamond / Echoes / Wish You Were Here / Have a Cigar / Welcome To The Machine... and more.

למעלה