הדחוף, שבדחופים

• פותח הנושא nynyn
  • פורסם בתאריך

nynyn

New member
הדחוף, שבדחופים

• דחוף.........חייב עזרהו nynyn ו שלום, יש לי windows xp ואקספלורר 6 בזמן האחרון, אני לא יודע אם זה וירוס או משהו אחר מופיעה לי ההודעה הבאה: symantec netdetect ולמטה רשום: send error report או dont send כל פעם אני לוחץ על dont send אבל זה לא פותח לי את האינטרנט וכל קובץ במחשב, התקנתי את ה windows מחדש וזה שיפר ליומיים, מה עושים, אני לא יכול להפעיל משחקים וכו´ אודה על עזרת הפורום הטוב הזה שבאמת עונה על הרבה שאלות, ועוזר רבות

Slider_-_14

New member
להפטר מזה לחלוטין אי אפשר אבל

למרות שזה לא כ"כ קשור לפורום(יכלת לנסות תמיכה טכנית
) אי אפשר להפטר מזה לחלוטין כי זו פשוט קריסת מערכת שהייתה גם בכל ווינדוס אחר רק מפורשת בצורה אחרת... הדבר הראשון שמומלץ לעשות זה: My Computer --> Properties --> Advanced --> Error Reporing --> Choose Programs... --> Add (התחתון) --> C:\Program Files\Internet Explorer\EXPLORE --> OK --> OK --> OK --> וככה הוא לא יעשה לך את זה שוב על אקספלוור(יעשה רק במקרים חריגים). אתה יכול גם לבחור תוכנות אחרות והוא לא יעשה לך גם עליהם. בהצלחה
.

nynyn

New member
שלום, זה הדחוף שבדחופים.....

שלום, זה הדחוף שבדחופים..... יש לי windows xp ואקספלורר 6 בזמן האחרון, אני לא יודע אם זה וירוס או משהו אחר מופיעה לי ההודעה הבאה: symantec netdetect ולמטה רשום: send error report או dont send כל פעם אני לוחץ על dont send אבל זה לא פותח לי את האינטרנט וכל קובץ במחשב, התקנתי את ה windows מחדש וזה שיפר ליומיים, מה עושים, אני לא יכול להפעיל משחקים וכו´ אודה על עזרת הפורום הטוב הזה שבאמת עונה על הרבה שאלות, ועוזר רבות הודעה זו מופעלת לי כמעט בכל יישום שאני פותח, סרקתי את כל המחשב בנורטון אנטי וירוס 2002 והוא לא מצא כלום, מצה עושים. נ.ב אם למישהו מחברי הפורום יש קישור לאתר עברי שבו ניתן להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 אשמח מאוד אמרו לי לעשות כך: My Computer --> Properties --> Advanced --> Error Reporing --> Choose Programs... --> Add (התחתון) --> C:\Program Files\Internet Explorer\EXPLORE --> OK --> OK --> OK --> אבל במקום להופיע : send error report או dont send מופיעה אותה הודעה שרשום לי ללחוץ רק close שגם לא נותנת לי לפתוח יישומים, מה לעשות אני בצרות.

mamby

New member
תשמע! זה גם לא הפורום וגם הגזמת!!!

קודם כל תקרא את שם הפורום: גרפיקה ודפוס! נראה לך שהשאלה שלך קשורה לזה? אפילו שהיא דחופה שבדחופים?!!! לך לפורום חלונות או תמיכה טכנית או לא אכפת לי מה! חוץ מזה, לא הייתי מגיבה בעצבים אם לא היית טורח לנפח את הפורום בהודעות האלו עוד פעם ועוד פעם! לא ענו לך? כנראה שיש לזה סיבה טובה! לשים את ההודעה שוב ושוב לא יגרום לאף אחד לגלות יותר סימפטיה אליך! אלא רק להתעצבן שאתה דוחף החוצה הודעות שקשורות לנושא הפורום! יניב - יהיה נחמד אם תמחק אותו.

למעלה