הדור הבא

הדור הבא

אין שום ערוץ היום שנותן את מסע בין כוכבים הדור הבא צריך לעשות משהו בנדון

Bajoran Priest

New member
בדיוק בגלל זה יש עכשיו עדיפויות

אחרות.. את tng, חלל עמוק, המקורית ואפילו את וויאג'ר כבר שידרו ואף בשידורים חוזרים. את העונה הרביעית של אנט' עוד לא.

זה בגלל שלא היתה עונה שלישית ../images/Emo8.gif

gilriv1

New member
זה מוזר שערוץ10

-מילא מפסיק את כל העונה עד עונה ' הרביעית שיפסיק, כי בשעתו לא היה {זה רק בוים בארצ"הב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אבל עונה3 כשיתברר לנו שנועה תשבי יש לה חלק בעונה אז , ערוצים ישראלים צריכים לרכוש אותם ?כי שחקנים ישראלים משחקים שם {{ אני מתכוון לבכלל ..אני צודק

אני הייתי מציע

שתקרא את ההודעות שלך לפני שאתה שולח, כי אני לא הצלחתי כל כך

gilriv1

New member
נועה תשבי בפרק 15 {עונה3

אצל אנטרפרייז בטח ערוץ10 לא יודע את זה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~?

את וויאג'ר לא שידרו ואת חלל ...

עמוק 9 שידרו מלא פעמים ואת TNG נתנו פעם אחת לפני הרבה זמן בחינוכית והיא הכי טובה אז שיתנו אותה בעדיפות ראשונה

itstzar

New member
את VOY שידרו ומשדרים ומשדרים ומשדרי

ם כבר הרבה זמן בYES+, את חלל עמוק שידרו פעם וחצי או יותר נכון ושליש, את TNG כמדומני באמת שידרו רק פעם אחת וחבל

Broken Bow

New member
את TNG שידרו פעמיים מלאות

ועוד כמה פעמים לא מלאות (העונות הראשונות).

את מוזמנת להצטרף למרתון המוקלט שלי

כבר כמה ימים שאני במרתון תמידי על כל הפרקים של הסידרה... וקרה דבר מאוד מתסכל:(כבר אי אפשר לספיילר לTNG, נכון? אם בכ"ז כן, אז אל תמשיכו לקרוא) באמצע הפרק: yeterdays enterprise זה שטאשה חיה בו, שיש מלחמה בקלינגונים, פתאום, ממש בחלק המותח-יש "בובה פראית"!!!! מישו זוכר את הטלנובלה ?? אז אחותי הקליטה על שארית הפרק!!!!!!! גרררררר.......אבל כל השאר שלמים אז כמו שאמרתי, אם מישו נעול על פרק מסויים שבא לו לראות-אין בעיה, יש לי את רוב הפרקים.

למעלה