הדורבנים היום!!

hadorbanit

New member
אז כנראה

שאיתי סתם יתרגש... אוווווווווווווו

DesertRose7

New member
לא יכול להיות שהוא התרגש..

לפחות אני לא חושבת ככה.. כי הוא כבר שר שני שירים לפני.. מתרגלים לרעיון!!! אני חושבת שבאמת "לא היה זמן" ורצו לסיים את השיר לפני שהכתוביות נגמרות.. אז הם ניגנו אותו קצת יותר מהר! בכל מקרה.. אפשר "לבדוק" גם היום!! :)

לא נראה לי...

אם כן, זה ממש לא מקצועי. ואני חושבת שדווקא כן הגיוני שהוא התרגש, גם פעמים קודמות בטלויזיה ראו עליו... לדעתי אם כבר אז כל הלהקה מיהרה קצת...או שמישהו שמה מיהר והשאר הדביקו אותו...

DesertRose7

New member
גם אני חשבתי על זה..

קורה.. והם לא רצו להתפדח.. אז פשוט זרמו איתו! אבל אם הם כבר שרו את יצאנו לרקוד ולא בא לי.. אז אין סיבה ממש להיתרגש בשלישי.. טוב.. אי אפשר לדעת! אבל בכל אופן.. היה 100מם! (חח..) איזה חמוד איתי הזה! וכולם!!!!!! אני פשוט מתה על כל הרעיונות וראיונות שלהם!

hadorbanit

New member
יש משהו בדברייך...

אבל.. אם לא שמת לב.. כלא 6 שרו 2 שירים במקום 3 (נראה לי..) או שסתם הייתי עייפה מידי...

איזה חמודים.. ../images/Emo9.gif

הם היו כאלה חמודים ב"מאחורי הבמה".... ובהופעה עצמה, שמעו את הבס ממש טוב! זה היה מגניב...
אתם כבר יודעים איזה שיר אייל וגיא עשו עם כלא 6

"בלי גרעינים...../images/Emo70.gif"

חחח קרועים.. תמיד שאני שומעת אותם שהם בטלויזיה הקול של איתי נשמע ממש ממש מוזר.. לא יודעת למה תכלס היה חמוד.. נרדמתי באמצע אז לא ראיתי את אור כחול

DesertRose7

New member
לא נורא..

לא לבכות! יש שידורים חוזרים ביום שישי (היום) וביום שבת! ז רק לבדוק מתי (ולהודיע לי כי גם אני צריכה!)

DanaDuck

New member
ביררתי

היום ש.ח בשעה 11:00 בלילה ומחר ש.ח בשעה 9:30 בערב צפייה מהנה:)

DesertRose7

New member
גם הפעם לא יכולתי לראות..

אז גם אני הקלטתי! אז אם משיהו צריך!!

למעלה