הדורבנים היום!!

rotemuni

New member
הדורבנים היום!!

הדורבנים היום בערוץ 24 בבימה המרכזית!!! שעה עשר עשר וחצי תהנו!

אהה!!!!!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הם היו גם עכשיו!!!!!!!!!!!! איזה חמודייייייייייייים!!!!!! שאלו אותם למה "הדורבנים" וזיגו סיפר על המילון, ואז הוא שאל את איתי זה "איזה עמוד זה היה?" ואיתי ענה "324" ואז גיא אמר "זה לא היה בעמוד 312?", ספר עד שלוש ואז כולם אמרו ביחד "בלי גרעינים!" איזה חמודיייייייייים!!!!!

Pagra Baleben

New member
אחרכך היה חתוך תוכן!../images/Emo80.gif

על פסטיבל בראשית הייתי אמורה ללכת לבראשית..:(

rotemuni

New member
שיט דווקא היום נדפק הוידאו

איזה מזל מבאס דווקא ביום שצריך את הוידאו המסכן הזה הוא לא פועל. גם כן מרפי והחוקים שלו הוא היה חייב להמציא חוק כזה!??!? מזל שסבתא יכולה להקליט :)

עשיתי אלף טלפונים...ויש דודה ../images/Emo13.gif

אני רואה היום אבל אני רוצה להנציח את נרגע הזה לנצח...
(כן, אני יודעת שאני לא שפויה
) ד"א אני לא מצליחה להפסיק לשיר "בהעדר זמיר"!!! זה פשוט שיר מדהים!!! אז אני רק מוסרת "דיג'י מסיקה ממנו לא תשמע שום צביקה" (השורה האהובה עליי אחרי "שוב הדיסקו מגיע"
)

Peach 16

New member
מה אני מגלה עכשיו....

השכב"ג של שני שבטים בהנהגה שלי שם!! זונות!!!! לא יכלו לקחת אותנו!?

Peach 16

New member
אני אופק

והיו לפי מה שידוע לי אביב וקהילה.. יכול להיות שגם דיזי היו..

הם היו כל כך חמודים!!!!! ../images/Emo99.gif

אין עליהם אין... גם גיא צולם הרבה
קיבלתי את מיכסת הגיא היומית שלי...נקווה שמחר היא תספיק

DesertRose7

New member
איזה שירים היו..

ובכלל מה היה? לא הייתי בבית- רואה שידור חוזר!

hadorbanit

New member
לא נשאר להם זמן...

את אור כחול הם ניגנו ממש ממש מהר ואיתי לא שר בקצב מהלחץ! יאווווווווו הם היו כאלה חמודים! איזה מאמי זיגו! הוא כזה חמוד! (אבל זאת סתם הערה..)

לא חושבת שזה קשור

לזה שלא נשאר זמן. אני גם לא חושבת שלא נשאר להם זמן...זה מתוכנן ככה שתוך כדי השיר המסיים רואים את הכתוביות... ואיתי בטלויזיה אף פעם לא ממש במיטבו, וזאת עובדה [ע"ע יאיר לפיד, יצפאן]. ממש חבל... אבל חייבים לציין לזכותו ששיחק אותה בראיון עם יואב, היה מלך.

hadorbanit

New member
יש משהו בדברייך...

אבל.. אם לא שמת לב.. כלא 6 שרו 2 שירים במקום 3 (נראה לי..) או שסתם הייתי עייפה מידי...

כלא 6 באמת שרו 2 שירים רק..

אבל אני לא חושבת שזה מפאת חוסר זמן, יכול להיות שזה בגלל שהם פחות מוכרים...או משהו.. מהתחלה זה היה מתוכנן ככה, שהם יבצעו רק 2 שירים...

למעלה