הדולפינים באים!

odedee

New member
הדולפינים באים!

זה הזמן לסיכום השנה, הצביעו והשפיעו. כמובן שאני בעד 6 ו-7, אבל במיוחד חביב עלי כריס אוונס (2), אז תעשו לי (כלומר, לו) טובה אישית
. אה כן - התחלנו שנה חדשה
מי שמזהה את מס' 9 מהסרט "טריק" מוזמן לעודד אותו... ומי שלא אוהב דולפינים מוזמן לשים לב ל-X דוני דארקו, הלא הוא ידידנו ג'ק גילנהל מס' 2 - להזכירכם שחובה עליכם לראות אותו ב-brokeback mountain.

Noile

New member
זה רק

בנים יכולים לפתוח את הלינק?? ניסיתי וקיבלתי error in server or something.

odedee

New member
כנראה

שכן... אצלי זה עובד. מקסימום תכנסי לעמוד הראשי, זה נמצא שם

Noile

New member
well, suddenly it works

and i am all for number 4, well as much as i can, considering...

ro99

New member
Number 4?! ../images/Emo5.gif

You really are a lesbian. Stick to women, babes... As for me, number 0 is my choice. And I do like men, but obviously not dolphins (actually, I even like my men hairless, but I do not like this kind of dolphin - they're way too Barbie doll for my taste). So sue me!​

Noile

New member
just to make it clear

it's number 4 from the 2nd list, Heath Ledger. look at his photo with the long curls and tell me he is not cute. and i can't wait to see Brokeback Mountain, whenever it comes here​

ro99

New member
התנצלות פומבית ../images/Emo9.gif

ואני לתומי חשבתי שהשתגעת לגמרי (ראית את 4 מהרשימה הראשונה?)... עם השיער הארוך הוא נראה נחמד. אפילו אנושי. שזה לא משהו שאני יכולה לאמר על השאר.

Noile

New member
ראיתי,

ולכן מיהרתי להבהיר את העניינים ולהראות שגם ללסביות יש טעם
והוא באמת נחמד וגם מצחיק, זכור לי לטובה מכמה סרטים אוסטרלים בעבר.

אבא גאה

New member
איזה קשוחים אתם

מכאן כולם נראים לי מדהימים. (מי יותר ומי פחות אבל כולם מדהימים1) או שמא אני TOO EASY???

een ogenblik

New member
כנראה שאתה TOO EASY

לי הם נראים חלקלקים מדי. אז כנראה אני אתמוך בנולי, בעד מספר 4 ברשימה החדשה, בעיקר כי הוא לבוש בתמונות שלו, ולא נראה חלקלק. אבל בעצם, יכול להיות שזה לא אתה, אלא העובדה שאיני הומו, אלא סתם סטרייטית שאינה מבינה דבר בטעם הומואי אוטונטי.

ArchiTomer

New member
אני עזוב,

אתה מתייחס ללסביות בענייני טעם? בענייני גברים? אותן צריך לשאול על משאיות, בזה הן מבינות. אני הייתי לוקח גם (כמעט) את כולם (חוץ מדארקו הקוף).

ro99

New member
../images/Emo3.gif זהירות! משאית מאחוריך! ../images/Emo124.gif

ArchiTomer

New member
איזה כיף, כמה התגעגענו

לסיכום השנה הקודמת: 8 נראה יותר טוב בדספרט האוסוויפס 7 הורס למדיי כמו גם 5 (מת על התמונה השנייה, מלוח השנה...) ל-4 יש גוף שגם אני רוצה, ואני בהחלט מסכים שמספר 2 לוקח! ברשימה החדשה... 7 בגופייה אדומה ! משהו! את 5 אני בהחלט מוכן לקבל כשכן שלי, ואת 1.. כל הכבוד על הגוף! ג'וני דארקו ממש קופיף...

למעלה