הדודאים נתנו ריחם.............

שקדי

New member
הדודאים נתנו ריחם.............

לא יודע למה כל הבקר מתנגן בראשי השיר: הדודאים נתנו ריחם ועל פתחינו קול מגדים מה יפה דודי יפה ואף נעים דומה דודי לצבי או לעפר אילים אולי בגלל שהאביב זועק מכל ואדי ושדה בור ואפילו שדה חציר שעברתי לידו בשעטה עם הטרקטורון היה כאחוז שריפה מרוב פרחי פרגים................... ושדה לידו היה סגול נטו מפריחת צפורן מצרית.....נדמה לי..... אז זה הזמן לפצוח במבחר שירי אביב בפורומנו המתעורר.................

טוסקה

New member
הניצנים נראו בארץ../images/Emo141.gif

קול זמיר וקול התור.... איזה תאור נפלא, כתבת, עושה חשק לצאת לטבע ואני, כולו, הולכת לדיזנגוף סנטר

נו, תגיד שקדי

איזו ארץ יפה יש לנו! מנוקדת במרבדים ענקיים של פרחים. תמיד אני מקטרת בדרך לעבודה על הזמן המבוזבז בפקקים, אבל באביב... כיף לנסוע לאט לאט - שדות מימין ומשמאל.. כל כך הרבה ירוק בעיניים. עושה טוב לנשמה. גומעת את כל היופי ומגיעה שמחה לעבודה. שבת שלום.

שקדי

New member
הנה אני אומר.......לבקשת חונה../images/Emo13.gif

יש לנו ארץ נהדרת ויפהפיה וכל מאמצינו הכנים להרוס אותה לא צלחו עד כה................... ופקקים אני מכיר רק בבקבוקים...... כי אני נוסע לעבודה בדרכי עפר בין שדות והדבר היחידי שעוצר אותי לפעמים זה עדר עיזים עצלות מלאות בטן ועטינים של שכנינו מהכפר הסמוך המסתכלות בי כאומרות הי בחור......מה הרעש?? מה בוער????? ורק להקת האנפות הלבנות המתרוממות מעליהן במשק כנפים גורמת לרועה שחום העור לעשות מעשה ולפנות עבורי את הדרך ושבת נפלאה לכולנו.................

שקדי

New member
אפרופו שבת....../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שיר שבת ללא מנגינה למיטב ידיעתי שהיינו מקריאים בקבלת שבת של חברת הילדים בקיבוצנו לפני מאלאן שנים........... מששת ימי עבודה ועמל יצירה עקשנית ופורה באנו לנוח בחיק השבת הרחום כאדמת המכורה נעלה את האור הבהיר והזך הדולק ורומז יש גמול לעמל וגמול לחיים שהאור בם שורה של שדה של אילן הצומח אל על......... ואז היו מדליקים את נרות השבת

magy

New member
שיר לשבת

לא שלי. שיר על טבע........ אלעק......... NEXT - (מלמעלה) (ריקי גל ומתי כספי) אתה יושב שם למעלה מול שמיים וים/ מפנה לך זמן לגלגל מחשבות/ מסביב זכוכית במקום קירות/ אפשר לראות ולשמוע פסיעות מהירות/ בין חדרים ריקים ושברי חלומות/ מישהי כמו היתה שם לחמם רק מעט/ אשליה של עניין / ולהט זמני/ אהבה בחינם, היא עכשיו כבר יודעת / עלתה לה ביוקר, זה רציני מלמעלה אני נראית לך, אבודה בעולם/ מלמטה אתה נראה לי כחול כמו היום/ ובאמצע ולמטה הגנים פורחים בכל העונות/ הרחובות סואנים באנשי/ הבדידות ושברי לבבות/ ושאון גדול בחוץ ובתוך/ ורגעים מזדמנים של / קסם מתוק......./ NEXT לעזעזל , היא אומרת מה הטעם/ לקשור חוטים של משי ורוך/ על פצעים עיקשים/ ולחישות פרברטיות למימוש הפנטזיות/ וחיזוק השרירים/ את עשית עוד היסטוריה קטנה לעצמך/ הוא ילך עם סיפור על אישה שעברה/ בחייו, בידיו, בין רגליו/ ואת תכתבי על זה שיר/ מלמעלה, אני נראית לך אבודה בעולם/ ורגעים מזדמנים של קסם מתוק/ ..........NEXT

למעלה