הדואר של נטויזן

י.ש.

New member
הדואר של נטויזן

נטוויז'ן מציעה שירות דואר רשת בנפח 1GB - בתשלום , ספק האינטרנט בעקבות Gmail: יציע ללקוחותיו שירות דואר מקוון בנפח של 1 גיגה בייט -אך בתשלום של 69 שקלים בחודש. מאת גל מור, ידיעות ברשת, ראו הכתבה המלאה בקישורית המצורפת שלהלן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3079653,00.html עבור תשלום נמוך במקצת ממה שנטויזן מבקשת, אני מקבל מיאהוו 25 תיבות דואר של 2 גיגה כל אחת, ללא פרסומת, אתר בגודל 2 גיגה, שם דומיין, 100 שמות של תת אתרים, העברת מידע בשעור 25 גיגה בחודש ועוד. אם ההודעה נכונה, זה מראה שנטויזן מתקשה לצעוד לתוך המאה העשרים ואחת ומציעה משהו לא עדכני. בעקבות תיבת הדואר הגדולה של גוגל כבר הלכו חברות אינטרנט רבות ועדיין השוק הזה של דואר רשת לא נרגע. לא מכבר הודיעה חברת יאהוו, שבקרוב תגדל תיבת הדואר של המשתמשים ללא תשלום לכדי 1 גיגה. גם וואלה הישראלית הגדילה את התיבה האלקטרונית לכדי 1000 מגה. מה דעתכם?

באמת מסקרן לראות כמה אנשים יצטרפו לשירות, שהרי יש לזכור שתיבת דואר עם שם המתחם של נטויז'ן היא יוקרתית במיוחד, הרבה יותר מיאהו האלו, וחוץ מזה, הביטים שלהם מצופים בזהב. אני מהמר על חמישה.

e-magine

New member
69??????

לי נשמע כמו בדיחה, זה עולה יותר ממה שעולה לי חשבון האינטרנט אצל הספק שלי.

JaneLame

New member
אין לך מושג עם מי אתה מתעסק.

הלקוחות של נטוויז'ן, אלו שמוכרים להם מוצר כמו הגדלת תיבת דואר, הם חסרי אונים לחלוטין מול האינטרנט. הם לא יהיו מסוגלים להשתמש בתיבה של "וואלה!" כי אין להם תמיכה בזה ואין מי שיסביר להם איך הודעות. על אחת כמה וכמה ב-yahoo, כי הם לא קוראים אנגלית. אני יודעת כי אני עובדת בזה. לאנשים כאלו בדיוק הם מוכרים מוצר כזה ובמחיר מוגזם כזה. זה ה"יתרון" היחיד של העניין. על בורות משלמים.

למעלה